Yaratıcıya küfür ettiğinizden kimsenin bir taraflarından bir şey eksilmiyor. Ama sizin tavsiyenize uyarsa eğer arkadaş küçük bir kızın hayatı kararacak. Keşke azıcık ne yaptığınızı sorgulasanız.
Hocam huyunda ne gibi değişiklikler olur? Geçen bilgisayarını kullanmak için izin aldım. Arama sonuçlarında bazı uygunsuz şeyler yazıyordu normaldir diye umursamadım.
Sert bir disiplin uygulamak: Çocuğun aileden nefret etmesi ve saçma sapan insanlara bağlanması
Hafif bir disiplin uygulamak: Şımarık bir çocuk yetiştirmek
Sanırım doğru şekilde çocuk yetiştirmek mümkün değil...
Tamam hocam teşekkür ederim. Son bir şey diyeceğim. Dün odasına girdim nasılsın dedim sonra birden off beni rahat bırak dedi sonra umursamadım çıktım odasından. Bugün sabah da bana trip atıyordu. Normaldir değil mi?
Tamam hocam teşekkür ederim. Son bir şey diyeceğim. Dün odasına girdim nasılsın dedim sonra birden off beni rahat bırak dedi sonra umursamadım çıktım odasından. Bugün sabah da bana trip atıyordu. Normaldir değil mi?
Merhaba. Benim için önemli bir konu. Kız kardeşim 12 yaşında ve yavaş yavaş ergenliğe adım atıyor. Az çok biliyorum neler olacağını fakat huyunun nasıl olacağını pek bilmiyorum. Huyu nasıl olacak ve ona nasıl davranmalıyım?
Herşeyden önce kardeşinizin yanında konuşmalarınıza dikkat edin herhangi birine hakaret içeren kelimeler kullanmayın. Fazla üstüne gitmeden gizliden gizliye denetleyin. Senin onu denetledigini falan düşününce asabi bi tavır takınır. Onu sorularınla darlama çoğunlukla kendisini eğlendirmeye çalış.