- Makaleler
- 1
Zaten o yola geldikten sonra iki ihtimal var![]()
Tövbe hocam. Recep ivedik gibi kaş bırakırız, bir sorun olmaz.
Zaten o yola geldikten sonra iki ihtimal var![]()
Umarım direkt komple bütün interneti keserlerde millet artık sokağa çıkması gerektiğini anlar. Şu sansürün yarısı 10 sene önce olsaydı direkt ikinci geziyi başlatırlardı.
Atam bizlere böyle bir hayat bırakmamıştı. Bunu bize ondan sonra gelen insanlar bıraktı. Atamın izinden gidilseydi daha iyi olabilirdik.(Bence)Ben sütten çıkmış ak kaşık demedim zaten. Ama bir ay çalışıp 2 tane PlayStation 5 veya taksitle iPhone 15 Pro Max, en azından buraya göre rahat şekilde yaşayabileceksem bir dakika durmam. Bunu demekle ne kadar atamı hüsrana uğrattığımı biliyorum ama, gerçekten, ben bir kere geleceğim hayatımda bu şekilde geçirmek istemiyorum.
Biliyorsunuz ki önce wattpad, daha sonra Instagram ve son olarak Roblox ülkemizde yasaklandı. Steam'de de bu yasaklama yoluna gidilebilir mi yani teknolojik olarak bunu yasaklayabilirler mi ve yasaklamak isterler mi sizce?
Atam bizlere böyle bir hayat bırakmamıştı. Bunu bize ondan sonra gelen insanlar bıraktı. Atamın izinden gidilseydi daha iyi olabilirdik.(bence)
Eğer interneti koparırlarsa böyle bir şey olur.
Kardeşim eskiden Instagram var mıydı konu ile alakası ne onun![]()
Sokağa protesto için inmemiz durumun bayağı ciddi hale geldiğini gösterir ama galiba oraya daha çok yolumuz var. Milletimizin cesaretini de kırıyorlar çok kolay propaganda yöntemleriyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.