Steam Erişim engeli getirirler mi?

Umarım direkt komple bütün interneti keserlerde millet artık sokağa çıkması gerektiğini anlar. Şu sansürün yarısı 10 sene önce olsaydı direkt ikinci geziyi başlatırlardı.

Sen sokağa çıkınca iyi olacağını mı sanıyorsun sandığın gibi sadece platform açılmaz he söyleyim.

Ben sütten çıkmış ak kaşık demedim zaten. Ama bir ay çalışıp 2 tane PlayStation 5 veya taksitle iPhone 15 Pro Max, en azından buraya göre rahat şekilde yaşayabileceksem bir dakika durmam. Bunu demekle ne kadar atamı hüsrana uğrattığımı biliyorum ama, gerçekten, ben bir kere geleceğim hayatımda bu şekilde geçirmek istemiyorum.
Atam bizlere böyle bir hayat bırakmamıştı. Bunu bize ondan sonra gelen insanlar bıraktı. Atamın izinden gidilseydi daha iyi olabilirdik.(Bence)

Biliyorsunuz ki önce wattpad, daha sonra Instagram ve son olarak Roblox ülkemizde yasaklandı. Steam'de de bu yasaklama yoluna gidilebilir mi yani teknolojik olarak bunu yasaklayabilirler mi ve yasaklamak isterler mi sizce?

YouTube'nin bile yıllarca kapalı kaldığı bir ülke bu her an her şey yasaklanabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer interneti koparırlarsa böyle bir şey olur.

Sokağa protesto için inmemiz durumun baya ciddi hale geldiğini gösterir ama galiba oraya daha çok yolumuz var. Milletimizin cesaretini de kırıyorlar çok kolay propaganda yöntemleriyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer interneti koparırlarsa böyle bir şey olur.

Postal 2 gerçek mi oluyor hocam yoksa 😃

Sokağa protesto için inmemiz durumun bayağı ciddi hale geldiğini gösterir ama galiba oraya daha çok yolumuz var. Milletimizin cesaretini de kırıyorlar çok kolay propaganda yöntemleriyle.

Sokağa çıkılırsa erken seçim diye çıkılır Instagram için dışarı çıkacaksan çıkma 2 Reels izlemekten başka bir şey yok zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı