Erkek arkadaşımla kavga ettim

eylülnazz

Zeptopat
Merhaba arkadaşlar, genelde bu siteleri çok fazla kullanmam ancak biliyorum, burada yardımcı olacak insanlar mutlaka olur. Kendimi çok kötü hissettiğim için böyle bir konu açtım. Öncelikle şöyle başlayayım, 2 senelik güzel bir ilişkim var ve bu hafta buluştuk. Erkek arkadaşım nefret ettiğim bir konu üzerinde beni çok sinirlendirdi, sinirlerime hakim olamadım, kalabalık bir ortamda tokat attım ve bitti diye bağırdım. Ve hızla uzaklaştım, kendisi arkamdan geldi ve tekrardan oturduğumuz yere gittik. Kendisi dedi, burada çok rezil olduk, kalkmamız gerekli dedi. Ancak arkasından gitmedim ve yanıma yaşça büyük bir adam geldi. Ve ayrıl boş ver, senle gezelim tarzında konuştu. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Sevgilim sporcu ve boksör. Direkt kendisini aradım, adam hızla uzaklaştı. Erkek arkadaşım geldiğinde sinirden patlama yaşadı ve o adamı 30 dakika aradık, bulamadık ve kendisi bir problem olmadığını söyledi. Çok mahcup ve salakça hissediyorum. Problem benim diyor ancak problem gerçekten bende. Ne yapmam gerekli? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada hissettiklerinizi aynen erkek arkadaşınıza söyleyin (yalnızken elbette), samimi ve gerçekten pişman bir şekilde söylerseniz muhtemelen sizi olumlu karşılayacaktır. Ha ayrıca bunları telefondan veya wp'den söylemeyin elbette buluşup yüz yüze konuşsanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

Sadece gidin ve içtenlikle özür dileyin, çocuk sizi büyük ihtimalle gerçekten seviyor. Ve sinirlerinize hakim olma konusunda biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.

İlk başta senin sinirlerine hakim olup ardından sevgilini karşına alıp ciddi bir şekilde duyduğun rahatsızlığı dile getirebilirsin. Sonuçta 2 yıllık ilişkide toksiklik olmadığı sürece iki insanda her ne olursa olsun birbirine saygı duymalı. Eğer o seni üzecek ve sinirlendirecek hareketlere devam ederse bir iki kez daha konuş ama bir şey değişmez ise ayrılın ama sizde öfkenizi kontrol etmeyi bilin yani bir erkek olarak insan içinde tokat atılması en son isteyeceğim şeydir muhtemelen.

Sadece gidin ve içtenlikle özür dileyin, çocuk sizi büyük ihtimalle gerçekten seviyor. Ve sinirlerinize hakim olma konusunda biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.

Evet, öyle ancak diyor ki böyle şeyler olmasaydı adam falan gelmezdi yanına, doğal olarak sinirli. Yorumunuz için teşekkür ederim.

İlk başta senin sinirlerine hakim olup ardından sevgilini karşına alıp ciddi bir şekilde duyduğun rahatsızlığı dile getirebilirsin. Sonuçta 2 yıllık ilişkide toksiklik olmadığı sürece iki insanda her ne olursa olsun birbirine saygı duymalı. Eğer o seni üzecek ve sinirlendirecek hareketlere devam ederse bir iki kez daha konuş ama bir şey değişmez ise ayrılın ama sizde öfkenizi kontrol etmeyi bilin yani bir erkek olarak insan içinde tokat atılması en son isteyeceğim şeydir muhtemelen.
Ya gerçekten mühim bir olay değildi. Kendimi yedim bitirdim gerçekten biliyorum zor bir durum adam da öyle gelince sinir oldu ne yapacağımı bilmiyorum gelen adam da benden yaşça büyüktü ve gel diye zorladı.

Hatanı kabul etmekte bir erdemdir. Gidip hatanı kabul et ve özür dile. Hayat boş küslükler için çok kısa.

Evet,öyle ancak diyor ki böyle şeyler olmasaydı adam falan gelmezdi yanına doğal olarak sinirli yorumunuz için teşekkür ederim.
O kadar olay arasından takıldığı tek şey o adam, suçu hâlâ size değil başkasına yüklüyor. Gönlünü bir şekilde almanız lazım. Sevdiği şeyleri falan yapabilirsiniz, veya hediye vs. alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı