Merhaba arkadaşlar, genelde bu siteleri çok fazla kullanmam ancak biliyorum, burada yardımcı olacak insanlar mutlaka olur. Kendimi çok kötü hissettiğim için böyle bir konu açtım. Öncelikle şöyle başlayayım, 2 senelik güzel bir ilişkim var ve bu hafta buluştuk. Erkek arkadaşım nefret ettiğim bir konu üzerinde beni çok sinirlendirdi, sinirlerime hakim olamadım, kalabalık bir ortamda tokat attım ve bitti diye bağırdım. Ve hızla uzaklaştım, kendisi arkamdan geldi ve tekrardan oturduğumuz yere gittik. Kendisi dedi, burada çok rezil olduk, kalkmamız gerekli dedi. Ancak arkasından gitmedim ve yanıma yaşça büyük bir adam geldi. Ve ayrıl boş ver, senle gezelim tarzında konuştu. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Sevgilim sporcu ve boksör. Direkt kendisini aradım, adam hızla uzaklaştı. Erkek arkadaşım geldiğinde sinirden patlama yaşadı ve o adamı 30 dakika aradık, bulamadık ve kendisi bir problem olmadığını söyledi. Çok mahcup ve salakça hissediyorum. Problem benim diyor ancak problem gerçekten bende. Ne yapmam gerekli? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: