Erkek düşmanlığının farklı bir boyutu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rahatsız olduğunu belirttiği sürece takip ediyorsa suç sayılır. Olaydan emin olmadan arkandaki insanı suçlu olarak görmek saçmalık.
Videoyu izledin mi bilmiyorum ama arkasında değil, dibinde. Ve uzun bir süre dibinde. Koronavirüsten dolayı zaten birbirimizden uzak durmamız gerekiyor, bu adam hiç tanımadığı biriyle sanki sevgiliymiş gibi geziyor. Dediğim gibi ortada sapık bir amaç olmasa bile yaptığı şey tacizdir. Özel alana tacizdir. Neyi savunuyorsun sen? Erkekleri mi? :D Sen savunma lütfen.
 
Birinin birinden daha ağır bir suç olması dışında hiçbir fark yok yani bir insanı hareketlerinle tacizde etsen bıçaklasanda onun bunu fark etmemiş olması durumu değiştiremez suç suçtur.

Hocam umarım ironi yapıyorsunuzdur zaten suçların çokluğu azlığı ağırlığına göre belli oluyor.
 
Bıçaklamakla arkadan yürümeyi aynı kefeye koyacak kadar kör müsün ?
Ayrıca sen o zaman nasılsa anlaşılmaz diye yalan söyle veya nasılsa yakalanmam diye insanları dolandır yine de suç işlemiş olursun ama senin bakış açına göre fark edilmedi sürece suç değildir.
 
Kadının haberi yok kardeşim, eğer uyarsaydı ona rağmen takip edilseydi suç unsuru olarak değerlendirilebilirdi. Gel gör ki arkasından yürüdüğü için yakalandı. Belki yarın bir gün bu olayı sen, amcan veya baban yaşayacak, aynı şeyi yaşamak ister misin ?
Nasıl haberi yok ya? Yanından bir saniye bile olsa ayrılmıyor. Kadın yanına bakmasa da göz ucuyla bakmıştır. Şuna bak, yanına bile oturuyor, sürekli kadını izliyor, kadın kalkınca kendisi de kalkıyor. Senin ne biçim bir anlama kapasiten var? Basbayağı taciz ediyor kadını. Yazık kafana gerçekten. İroni yapıyorsan söyler misin?
 
Nasıl haberi yok ya? Yanından bir saniye bile olsa ayrılmıyor. Kadın yanına bakmasa da göz ucuyla bakmıştır. Şuna bak, yanına bile oturuyor, sürekli kadını izliyor, kadın kalkınca kendisi de kalkıyor. Senin ne biçim bir anlama kapasiten var? Basbayağı taciz ediyor kadını. Yazık kafana gerçekten.
Rahatsız olduysa söyleyecek, söylemiyorsa ortada herhangi bir suç yok demektir.
 
Dene o zaman bi' rahatsız etmeyi, sana mahkemede gösterirler. Özellikle de ABD'de dene ama, oranın polisi çok iyidir, anında adalet dağıtıyorlar.

Yine ikiyüzlü insanımız toplanmış. Kendi yakınına yapılsa çekip vuracak tipler başkasına yapılınca sorun yok diyor. Çok ikiyüzlüsünüz çook.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı