Erkek için şampuan önerisi

Emre Yağmurlu

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Saçlarım biraz dökülüyor ve kepekli. Saç derimde de ufak tefek ince kabuk oluşumları var. Doktora gittim ketoral şampuan aldım ve saç derisi için damla aldım. Ayrı olarak düzenli kullanmak için kaliteli şampuan önermenizi istiyorum. Pahalı olması önemli değil yeter ki güzel olsun.

Saçlarım biraz dökülüyor ve kepekli. Saç derimde de ufak tefek ince kabuk oluşumları var. Doktora gittim ketoral şampuan aldım ve saç derisi için damla aldım. Ayrı olarak düzenli kullanmak için kaliteli şampuan önermenizi istiyorum. Pahalı olması önemli değil yeter ki güzel olsun.
Restorex Saç dökülmesine karşı alabilirsin. Mor renkli olması lazım. Bende de dökülme vardı. Yaklaşık 5-6 yıldır bunu kullanıyorum. Askere gittiğimde Clear kullanmıştım yine dökülme başlamıştı. Kişiden kişiye değişiyor. O yüzden birkaç şampuan deneyip size uygun geleni bulmalısınız.

Kimyasal önermem ileride saç da sorunlar oluşabilir bitkisel yağlar ve şampuan kullanmak yeterli. Bitkisel yağ dediğim mesela badem yağı ama gerçek olanları alın yani dikkatli olun.

Vichy Dercos Kepek şampuanı oldukça etkili. Uzun süredir kullanıyorum ve kepek oluşumunu gözle görülür düzeyde azalttı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı