Erkek ile dişi kedi çiftleştiğinde yasal olarak erkek tarafa kaç yavru düşer?

Edip01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim 1 tane 2 yaşında erkek kedim var, arkadaşımda ise dişi daha 8 aylık tarzı yaşında dişi kedisi var. Kedileri çiftleştirmeyi düşünüyoruz fakat yasal olarak erkek ve dişi tarafa kaç yavru düşer? Bir tanıdığımdan erkek tarafa 1 kedi düştüğünü duydum. Eğer doğruysa mesela 5 tane yavrusu oldu, bu kedinin 3 erkek 2 dişi, bunu seçebiliyor muyuz erkek veya dişi? Açıklayıcı şekilde bilgi sahibi ederseniz beni çok mutlu olurum.

Merhaba, benim 1 tane 2 yaşında erkek kedim var, arkadaşımda ise dişi daha 8 aylık tarzı yaşında dişi kedisi var. Kedileri çiftleştirmeyi düşünüyoruz fakat yasal olarak erkek ve dişi tarafa kaç yavru düşer? Bir tanıdığımdan erkek tarafa 1 kedi düştüğünü duydum. Eğer doğruysa mesela 5 tane yavrusu oldu, bu kedinin 3 erkek 2 dişi, bunu seçebiliyor muyuz erkek veya dişi? Açıklayıcı şekilde bilgi sahibi ederseniz beni çok mutlu olurum.

Karşılıklı rızaya bağlı bir bölüşme yapsanız daha kolay olur.

Yazılı bir kural olmamakla beraber etik olarak 4 yavruya kadar babalık hakkı 1 yavru, 4den fazla olursa babalık hakkı 2 yavrudur. Erkeğin sahibi en az 1 yavruyu kendi seçer işaretlediği yavruyu sütten kesildikten sonra alır.
Sonuç olarak tamamen aranızdaki anlaşmaya bağlıdır bu, aranızda anlaşıp bütün masrafları ortak karşılayıp yarısını da alabilirsin, 1 yavru alıp da çekilebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı