Erkek kaşı nasıl alınmalı?

Erkek kaşı nasıl alınmalı ve dinen böyle bir açıklama yapılmış neden fazladan bilgi verdiğimizde böyle cevaplanıyoruz anlamadım. Onun dışında cımbız ilen alınması en makul olur bunu da belirtmişim.

Cımbız ile alsam çok sert çıkmaz değil mi? Makine ile alsam ne gibi bir sorun yaşarım.

Ya çıtır göz batmayacak şekilde alacaksın ya da hiç bulaşmayacaksın. Sık bakım yapmak zorundasın bundan sonra, kişiye göre değişir tabii.

Hocam başta jilet vurdum diye herhafta bacak kıllarımı kesen adamım 😀
Cımbız ile kaç günde bir almam gerekir.

Cımbız ile alsam çok sert çıkmaz değil mi? Makine ile alsam ne gibi bir sorun yaşarım.

Açıkçası karşılaştıracağımız bir denek yok çünkü kadınlar alıyor çoğunlukla ve ben daha gür çıktığını görmedim ya da fark etmedim ama genetik olarak 2 tür var ve ben ağdaya dayanırım diyorsan orta tarafları aldırırsın berberde alıyorlar zaten ama kenar düzeltmelerine cımbız gerekebilir sanırım. Tabii makineyi de kendin kullanırsan bazı hatalar moralini bozabilir.

Ben almıyorum, tek kaş olduğum uzaktan belli olmasa da aynanın dibinden kontrol ettiğimde belli oluyordu.
Cımbız ile alıyor tanıdığım erkekler.

Hocam başta jilet vurdum diye herhafta bacak kıllarımı kesen adamım 😀
Cımbız ile kaç günde bir almam gerekir.
Ortalama 5-7 gün. Benim sürem böyle altlardan çıkıveriyor çok uzun sürmüyor.

Bak benim Philips tıraş makinesinde direk kaş ucu var. Kaşa yaslıyorsun. Boydan boya kısa sürede tıraş ediyorsun. Dışa doğru uzanan fazla kaşları ve kıvrıkları alıyor.

1631821863590 (2048x1536).jpg

Inked1631821863585 (2048x1536)_LI.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı