Yamaner
Hectopat
Daha önce aldınız mı?İlk aldığında durmaz, uzamaya başlayınca ilk aşamada kısa kısa durur iki üç haftaya düzelir yine.
Daha önce aldınız mı?İlk aldığında durmaz, uzamaya başlayınca ilk aşamada kısa kısa durur iki üç haftaya düzelir yine.
Daha önce aldınız mı?
Anladım pardon bu arada. Ben erkek olduğum için bende farklı durabilir o yüzden ağda dışında almak istiyorum makineyle alırsam da kötü durur diye düşüncedeyim.Evet ama ben kadın olduğumdan farklı olur, kalın kıl kökleri için ilk uzadığında pürüzsüz durmaz dedim. Bende öyle durmuyor normal duruyor.
Anladım pardon bu arada. Ben erkek olduğum için bende farklı durabilir o yüzden ağda dışında almak istiyorum makineyle alırsam da kötü durur diye düşüncedeyim.
Ağda konusunda tereddütünüz varsa makineden daha iyi duracağına emin olabilirsiniz çünkü kıl çıkışı aynı anda olmadığından daha düzenli görünür uzarken.
O acıya katlanabileceğimi sanmıyorum.![]()
Çok kalın değil ama yine de makineyle deneyeceğim teşekkürler önerin içinKıl kökleri çok kalınsa makineyle, orman gibi değilse ağda çok acıtmaz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.