Erkek parfümü önerisi

Ahmett000

Picopat
Daha fazla  
Erkek parfüm önerir misiniz? Genel olarak okulda sıkıcam çok ağır ve etrafımdaki kişileri rahatsız edici bir koku olmaz ise sevinirim.
Aklımda diyor savuage/ invictus/ ysl y ve One million luck parfümlerin muadilleri var (bargello/royal/alberto sego/D&P gibi muadil markalar olursa sevinirim orijinalleri çok pahalı) hangi muadil marka daha kalıcı ve güzel ne önerirsiniz?

Hocam Zara parfümleri fiyat performans oluyor Silver ve Silver Summer kullanıyorum Gold olanından daha çok seviyorum diyebilirim.
Silver , Gold ve Seoul'ün Absolute versiyonları çıktı EDP yani normalllerinden daha yoğun bu arada YSL Y EDP'de çok güzel okul için iyi , fresh

Muadilleri var diye biliyorum siz aldığınız mağazadan sorarsınız. Terre D'Hermes, Chanel Egoiste, Boss Triumph Elixir (Bu biraz ağırdır), Ex Nihilo Fleur Narcotique(MAD'de muadili var, kendim kullanıyorum gerçekten çok hoş bir koku).

Silver , Gold ve Seoul'ün Absolute versiyonları çıktı EDP yani normalllerinden daha yoğun bu arada YSL Y EDP'de çok güzel okul için iyi , fresh
Ysl Y için muadil önerirmisiniz. İnvictusun muadilini bargellodan alıcam 2. Parfümde indirim var 707 numaralı ysl y muadili nasıldır güzelmi kullandınız mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı