Erkek şampuan önerisi

sanes

Centipat
Makaleler
1
Yer
20.63097678015085, -156.49527723370227
17 yaşındayım ve saçlarım şimdiden yanlardan bayağı açılmış, bugün kazıttım. Bu zamana kadar sürekli şampuan değiştirdim ve marketteki kalitesiz şampuanlardan kullandım fakat çevremdeki bazı kişilerin uyarısı üzerine bu durumu değiştirme kararı aldım.

Saçım düz, hacim almıyor zaten kötü ve yağlı bir saç tipim var. Dökülme karşıtı bir şampuan arıyorum. Maksimum 400 lira verebilirim. Sülfatsız şampuan tavsiyeniz var mıdır?

Dökülme karşıtı şampuanların hepsi boş genetiğinde varsa o saçlar her türlü gidicek. Ama ben her türlü 17 yaşında dediğiniz gibi bir dökülmenin normal olduğunu düşünmüyorum. Buradan şampuan önerisi almak yerine cildiyeye gidin. Ben üste attığım şampuanı kullanıyorum çok kaliteli ve dediğiniz gibi sülfatsız.

17 yaşındayım ve saçlarım şimdiden yanlardan bayağı açılmış, bugün kazıttım. Bu zamana kadar sürekli şampuan değiştirdim ve marketteki kalitesiz şampuanlardan kullandım fakat çevremdeki bazı kişilerin uyarısı üzerine bu durumu değiştirme kararı aldım.

Saçım düz, hacim almıyor zaten kötü ve yağlı bir saç tipim var. Dökülme karşıtı bir şampuan arıyorum. Maksimum 400 lira verebilirim. Sülfatsız şampuan tavsiyeniz var mıdır?
şampunlar şaç dökülmeni durdurmaz boşa para verme. genelde şampuanlar yumuşatmak şekil vermek yağdan arındırma gibi şeylerde kullanılır. Tam sonuç için doktora başvur vitamin eksikliğin olabilir yada dht blocker ama riskli doktora başvur önce.

Dökülme karşıtı şampuanların hepsi boş genetiğinde varsa o saçlar her türlü gidecek. Ama ben her türlü 17 yaşında dediğiniz gibi bir dökülmenin normal olduğunu düşünmüyorum. Buradan şampuan önerisi almak yerine cildiyeye gidin. Ben üste attığım şampuanı kullanıyorum çok kaliteli ve dediğiniz gibi sülfatsız.

Hocam böyle açık açık söylediniz içime kurdu düşürdünüz ya :D
Genetiği kel olup kendisi gür saçlı olan birkaç tanıdığım var hocam, onlar da gençliklerinde sürekli kısa kestirdiklerini ve çeşitli aktar sabunlarıyla yıkandıklarını söylemişlerdi. Sizce böyle bir şey mümkün mü?

Bu OGX şampuanının hangi rengini almalıyım, moru var beyazı var bir de bu var.

Şampunlar saç dökülmeni durdurmaz boşa para verme. Genelde şampuanlar yumuşatmak şekil vermek yağdan arındırma gibi şeylerde kullanılır. Tam sonuç için doktora başvur vitamin eksikliğin olabilir ya da DHT blocker ama riskli doktora başvur önce.

Cildiyeye mi başvurmak gerek?

Genetiği kel olup kendisi gür saçlı olan birkaç tanıdığım var hocam, onlar da gençliklerinde sürekli kısa kestirdiklerini ve çeşitli aktar sabunlarıyla yıkandıklarını söylemişlerdi. Sizce böyle bir şey mümkün mü?

Cildiyeye mi başvurmak gerek?
dermatoloji.

Öyle çünkü hocam, genetiğinde kel olup saçı gür olan kişi olabilir anne veya baba tarafından hepsi kel olacak diye bir durum yok ki benim bildiğim anneden geçiyor saçlar. Şu kestirme veya bu sabun etkisi olsaydı ben kel olurdum hocam hayatımda sürekli uzun saç + dandik şampuanlarla gezdim ben. :D

Bulunduğum şehirde dermatoloji kliniği yok. Cildiye var.
Aynı şey cildiye ile dermatoloji.

Öyle çünkü hocam, genetiğinde kel olup saçı gür olan kişi olabilir anne veya baba tarafından hepsi kel olacak diye bir durum yok ki benim bildiğim anneden geçiyor saçlar. Şu kestirme veya bu sabun etkisi olsaydı ben kel olurdum hocam hayatımda sürekli uzun saç + dandik şampuanlarla gezdim ben. :D

Aynı şey cildiye ile dermatoloji.

Anladım hocam teşekkürler. Ben en iyisi doktora başvurup şampuan falan değiştireyim teşekkürler hepinize.

Cildiye aynı. Sana şunu söyleyeyim sakın saçına saçma sapan yağdır vs sürme genetiğin yatkın dökülmeye. Her şey genetikte saçını Arap sabunuyla yıkıyıp süpürge gibi saçı olanlarda var.

Arkadaşım bana sülfatsız kaliteli bir şampuan alıp içerisine 10 damla biberiye yağı damlatmam gerektiği söyledi. Öyle kullanırsam dökülmeyi en aza indireceğini söyledi ki deneyimleyen herkes onu söylüyor. Sizce yapmalı mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı