Erkek şampuan önerisi

Benzediğim dayım kel, babam kel, dedem kel, sülale kel anlayacağın :D

Yani illa dökülecek kaçışı yok, ama en azından şu gençlik zamanlarımızda biraz kalsaydı tarasaydık uzatsaydık falan. Hep hayalimdi saçlarımı uzatmak.
Tamam dayın kel baban kelde anasından kel doğmadı ya :D Onu diyorum işte kel kalsan da ektirirsin kabak gizi gezmene gerek yok.

17 yaşındayım ve saçlarım şimdiden yanlardan bayağı açılmış, bugün kazıttım. Bu zamana kadar sürekli şampuan değiştirdim ve marketteki kalitesiz şampuanlardan kullandım fakat çevremdeki bazı kişilerin uyarısı üzerine bu durumu değiştirme kararı aldım.

Saçım düz, hacim almıyor zaten kötü ve yağlı bir saç tipim var. Dökülme karşıtı bir şampuan arıyorum. Maksimum 400 lira verebilirim. Sülfatsız şampuan tavsiyeniz var mıdır?

Dökülmeniz genetikse şampuan fazla bir şey yapamaz hocam sülfatsız olarak croganın veya Yves Rocher'in şampuanına bakabilirsiniz ikisinin de içeriği temiz.

Dökülmeniz genetikse şampuan fazla bir şey yapamaz hocam sülfatsız olarak croganın veya Yves Rocher'in şampuanına bakabilirsiniz ikisinin de içeriği temiz.

Maalesef biliyorum hocam bir şey yapamayacağımı ama bu kadar erken yaşta yanların açılmasını kaldıramadım. OGX alacağım gibi duruyor ama önce cildiyeye gitmem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı