Erkekler neden kas yapmaya meraklı?

Konu dışı saçma sapan yorum yapanları göz ardı ediyorum soruma cevap verecek olan sorar saçma sapan konuşacaklar kendi kendine konuşsun.

Kendini rezil ediyorsun daha fazla cevap verme iyiliğin için.

Kız düşürmeden öte faydaları var. Kendini daha iyi hissediyorsun. Sağlıklı bir birey oluyorsun. Giydiğin kıyafetler üstünde güzel duruyor. İster istemez özgüvenini arttıyor.
Eksi olan yanları da var. Aşırı kaslanmaya çalışmak. Her yerde atletle dolaşmak. Yürürken kasılmaya başlamak. Kadınlar kesinlikle hoşlanmaz balon kaslardan.

Kız düşürmeden öte faydaları var deyip konuyu oraya bağlamışsınız hocam yanlış anlamayın iyi açıkladınız teşekkürler.

Arkadaş troll ün teki cevap vermeyiniz.

Kız düşürmeden öte faydaları var deyip konuyu oraya bağlamışsınız hocam yanlış anlamayın iyi açıkladınız teşekkürler.

Her kapı oraya açılıyor ister istemez. Dürüst olmakta fayda var. Bunun kadın versiyonuda aynı. Onlarda karşı cinsi etklilemek isteyebilir. Burada yanlış bir durum yok ki.

Gelişmiş bir terim kullanmadım, zargana psikolojisi mecazi hatta. Savas hoca'dan alıntı yaptım. Psikolojiyi iyi bilseydin, bilinçaltındaki saygının karşı tarafın iyi genetiklerine ve özelliklerine göre oluştuğunu bilirdin.
Reddettiğim için konuşmamam normal değil mi ?
Sen reddetmiyorsun onların seni reddeceğini baştan bildiğin için hiç bu işlere girişmeden kendin reddediyorsun sanıyorsun. Kimse 30cm kolu olan bir zarganın yanında güvende hissetmez.

Sanki kıskançlık var gibi.
Erkek doğası gereği güçlü olmak ister. Hormonlar da zaten erkeği güçlü göstermek için çalışır. Kasları şişkin gösterir vesaire. Ve de spor yapmanın ve düzenli beslenmenin bence yok sayılamayacak derecede iyi yanları vardır. Gösteriş yapanlar ise genelde kendilerine güveni az olanlardır. Kendilerini daha iyi hissetmek için spor yapıp tatmin oluyorlar.

Troll arkadaşım spora başlayabilirsin. Eksiklerini biliyorsan kapatmasını da bileceksin. Kimse anasının karnından süper vücutla doğmuyor. Ha bazıları boy kilo konusunda şanslı olabilir.
Kendi şansını kendin yaratacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…