bedirhank_14
Kilopat
Cüsseli Savaş Hoca.
Komiksin dostum duyduğun her terimi kullanınca havalı olmuyorsun. Kendim bizzat dr. David burns tarafından insan psikolojisi adına yazılmış birçok makale, ve kitaplarını okudum psikolojiyi senden iyi biliyorum burada neyi değersizleştirmişim? Bilmediğim birşeyi soruyorum.
Reddettiğim için konuşmamam normal değil mi?
Kız düşürmeden öte faydaları var deyip konuyu oraya bağlamışsınız hocamKız düşürmeden öte faydaları var. Kendini daha iyi hissediyorsun. Sağlıklı bir birey oluyorsun. Giydiğin kıyafetler üstünde güzel duruyor. İster istemez özgüvenini arttıyor.
Eksi olan yanları da var. Aşırı kaslanmaya çalışmak. Her yerde atletle dolaşmak. Yürürken kasılmaya başlamak. Kadınlar kesinlikle hoşlanmaz balon kaslardan.
Kız düşürmeden öte faydaları var deyip konuyu oraya bağlamışsınız hocamyanlış anlamayın iyi açıkladınız teşekkürler.
Gelişmiş bir terim kullanmadım, zargana psikolojisi mecazi hatta. Savas hoca'dan alıntı yaptım. Psikolojiyi iyi bilseydin, bilinçaltındaki saygının karşı tarafın iyi genetiklerine ve özelliklerine göre oluştuğunu bilirdin.Komiksin dostum duyduğun her terimi kullanınca havalı olmuyorsun. Kendim bizzat dr. David Burns tarafından insan psikolojisi adına yazılmış birçok makale, ve kitaplarını okudum psikolojiyi senden iyi biliyorum burada neyi değersizleştirmişim ? Bilmediğim birşeyi soruyorum.
Sen reddetmiyorsun onların seni reddeceğini baştan bildiğin için hiç bu işlere girişmeden kendin reddediyorsun sanıyorsun. Kimse 30cm kolu olan bir zarganın yanında güvende hissetmez.Reddettiğim için konuşmamam normal değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.