Yok hocam kök sizde tekrar çıkar.
Tamam, teşekkürler hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam kök sizde tekrar çıkar.
Şöyle söyleyeyim. Ben bir keresinde koltuk altıma hassas ciltler için tüy dökücü uygulamıştım, sonrasında çok tutmamama rağmen önce çok kötü yanıp biraz kanatmıştı. Yani ince deride ters tepebilir baştan söyleyeyim. Koltuk altı derisi de penis derisi gibi ince. Ağda daha iyi olur hem daha sağlıklı hem de daha uzun ömürlü. Tabii çok sıcak yapıştırmamaya dikkat etmek lazım. Ayrıca kullanacaksanız kılları alırken kılların çıkma yönünün tersine doğru çekin ağdayı yoksa kıllar gelmez.Tüy dökücü kullanırım. Bence ince deriye bir şey yapar mı?
Şöyle söyleyeyim. Ben bir keresinde koltuk altıma hassas ciltler için tüy dökücü uygulamıştım, sonrasında çok tutmamama rağmen önce çok kötü yanıp biraz kanatmıştı. Yani ince deride ters tepebilir baştan söyleyeyim. Koltuk altı derisi de penis derisi gibi ince. Ağda daha iyi olur hem daha sağlıklı hem de daha uzun ömürlü. Tabii çok sıcak yapıştırmamaya dikkat etmek lazım. Ayrıca kullanacaksanız kılları alırken kılların çıkma yönünün tersine doğru çekin ağdayı yoksa kıllar gelmez.
Bilemiyorum vallaha ne olur. Belli bir süre bekletmek zorundasınız ama yoksa bir işe yaramaz. Tabii o sürede ne olur bilemem. Dediğim gibi ben 5 dakika mı ne tutmuştum sonra yanmaya başladı, süngerle silerken de kan geldi. Ama herkesin cildi aynı değil, denemek lazım. Ben sadece ince deri olduğu için çekincemi belirttim.Tüy dökücü ile fazla bekletmezsem olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.