Rehber Erkeklerde kişisel bakım rehberi

Diş mevzusuna girmedim çünkü bu erkek kişisel bakım değil de hayatın bir parçası zaten yapmayan yoktur diye düşünüyorum.
Yaani evet. Ama belli bir yaşa kadar çok önemsemediğim bir mevzuydu. Bir kişisel bakım rehberinde en azından başlık olarak dursaydı. Çünkü önemsemeyen veya unutan çok kişi var.

Yüz konusunda bir şey söylemek istiyorum, geçen seneye kadar muzdariptim, bayağı da özen gösteriyordum inatla devam ediyordu. Sonra elim kötü şekilde yaralandı bir süre bir şey yapamadım gördüm ki daha iyiye gidiyor. Bıraktım o zamandan beri, yaklaşık 10 aydır sadece su ile yıkıyorum pürüzsüz oldu diyebilirim. 🙂

Clear sonrasında bunu kullansam olur mu hocam?

Saç için fazla şampuan sağlıklı değil genetik dökülme varsa hızlandırır.

Yaani evet. Ama belli bir yaşa kadar çok önemsemediğim bir mevzuydu. Bir kişisel bakım rehberinde en azından başlık olarak dursaydı. Çünkü önemsemeyen veya unutan çok kişi var.

Teşekkür ederim hocam. Daha detaylısını yaparsam sizin için ekleyeceğim 🙂

Hormonlarla alakalı dedim zaten :) yoksa her erkeğin bakımlı olması gerekli, bizim toplum bu konuda çok zayıf.

Doğal olarak kazandığınız testonun saç dökülmesinde çok etkisi olmaz diye düşünüyorum. Şahsi olarak ben normalde vücut geliştirmeyle uğraşan biriyim. Sizin dediğiniz iğne oalrak alımlarda geçerli doğal olarak hatta günde 20 şınav çekmeyle olmasına imkan yok kelliğin hocam.

Konu sahibi değilim ama diş bakımına önem göstermeyen insanlar varsa bir uyarı ekleyeyim. Arkadaşlar kanal tedavisinin acısını hayatınız boyunca unutamazsınız. Günde 3 kere veya zamanınız yoksa 2 kere 2 dakika dış fırçalayarak bu acıdan kurtulabilirsiniz. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.

Saç için fazla şampuan sağlıklı değil genetik dökülme varsa hızlandırır.

Teşekkür ederim hocam. Daha detaylısını yaparsam sizin için ekleyeceğim 🙂

Doğal olarak kazandığınız testonun saç dökülmesinde çok etkisi olmaz diye düşünüyorum. Şahsi olarak ben normalde vücut geliştirmeyle uğraşan biriyim. Sizin dediğiniz iğne oalrak alımlarda geçerli doğal olarak hatta günde 20 şınav çekmeyle olmasına imkan yok kelliğin hocam.

Hocam bir de evde yeterli beslenemeyen 17 yaş 176 50kg birine ne önerirsiniz spor olarak?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı