Erken Seçim Sizce Nasıl Sonuçlanacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim kazanırsa kazansın umrumda değil sadece askeri zekası olan kazansın bari 3. dünya savaşından sağlam çıkalım.

Sent from my G8141 using Technopat mobile app
 
Kim kazanırsa kazansın umrumda değil sadece askeri zekası olan kazansın bari 3. dünya savaşından sağlam çıkalım.

Sent from my G8141 using Technopat mobile app
Haha sen sağlam çıkarsın, öyle bir savaşta bırak bizi kimse sağ çıkamaz, bütün yaşam formu geberir. Belki de gebermesi gerekiyor. Yok mu bize bi' meteor falan usta! Hayvanların ırkından geldiğimiz çok açık hep bir üstünlük çabası. Bir de evrime inanmıyorlar.
 
Aslında bekleniyordu. Referandumdan sonra herkes her an seçim olabilir gibi hazırlık yapıyordu. Ama erken seçim olmaz, bunu iddia edenler zart zurt diyenlerin 65 gün sonraya erken seçim alması garip oldu.

Borsa düşüş değil yükseliş yaşadı açıklamalardan sonra. Yani halk dışında herkes biliyordu demek ki.
 
Erken seçim olamaz diyenler seçimi erkene alıyor, bu seçimi de bir dediği ötekisini tutmayan iktidar kazanacak.
 
Beş sayfa yorum okudum, çoğu hükümet değişmeyecek demişler. Sonra bir şekilde kazanıyorlar, ardından bu ülkede yaşanmazcılar doluyor... Siz kendinize güvenmiyorsunuz daha?
 
Hani işsiz olan isyanda, fındık satan isyanda, hayvan satan isyanda, çiftçilik yapan isyanda ya işte onlar sandığa geldiğinde yine isyan ettiklerine oy verecekler. Dolar 4 TL, Euro 5 TL ve Benzin 6 TL ama malesef daha da dipleri görmeden bu millet akıllanmaz.

Dün "erken seçim istemek hainliktir" diyenleri alkışlayanlar bugün aynı kişilerin "24 haziran erken seçim yapılacak" demesini tekrar alkışlıyorlar. İşte böyle bir seçmen kitlesiyle seçimler yapılıyor.
Vatan hainlerine oy vermektense, isyan ettiklerine veriyorlar. Halk ne yapsın? Adam gibi biri mi var siyasette? Olsaydı zaten bu kadar seçimi kazanamazlardı.

Hainlerin sonu;
foto.sondakika.com.ertugrul-bey-sadettin-kopek-in-kellesini-boyle_10770041_14_109341_2.jpg
 
Son düzenleme:
Yazılıp çiziliyor. Hiç kimsede çıkıp demiyor neden hep o seçiliyor. Daha iyisi olsa ona verecekler ama yok. Örnek verecek olursam, CHP'nin başındaki kişinin ülkeye ne faydası var da millet ona oy verecek. Adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor :D
 
İnan Technopat Sosyal'deki üyeler bile çok daha iyi yönetirdi. "Başka kime verek yov adam mı var?" kahvehanede akşamlayan dayılara uygun bir bahane sadece. Meritokrasi bu yüzden önemli. Aksi halde çoğunluğun uyuşması, uyutulması ile demokrasi anında başka bir yere yol alabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı