Steam Escape from Tarkov 15 dolar

• Konuyu başlatan Hiroo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 569
Çok zor değil ama ilk günlerde diğer insanlar bunlarla uğraşmazken sen uğraşmak zorunda kalıyorsun. O biraz yoruyor. Ben olsam prepare for escape alırdım bu fiyatta bulmuşken.

Kusura bakmayın oyunu genel anlamıyla özetleyebilecek birisi var mı ? Arc gibi bir şey mi ? Her seferinde karakter sıfırlanıyor mu ? Loot.lara ne oluyor ? Stalker 2 gibi mi ?Amaç ne elbette internetten bilgi bulabilirim ama burdan daha samimi ona göre alacağım oyunu ..

Kusura bakmayın oyunu genel anlamıyla özetleyebilecek birisi var mı ? Arc gibi bir şey mi ? Her seferinde karakter sıfırlanıyor mu ? Loot.lara ne oluyor ? Stalker 2 gibi mi ?Amaç ne elbette internetten bilgi bulabilirim ama burdan daha samimi ona göre alacağım oyunu ..
Evet arc gibi mantığı. Herşey sıfırlanıyor wipe sistemi var belirli zamanlarda. Lootlar gidiyor ölürsen. Sormak istediğin özellik var ise sorabilirsin.

Arkadaşlar oyunu 5-6 yıldır oynuyorum hala da devam ederim.
ALICAKSANIZ 15 dolarlık alırsanız pişman olursunuz stashi geçtim zaten çok dar geliyor. Ama önemli olan trader rep 0.20 ile geliyor. 10 görev tamamlamaya denk bir şey nerdeyse bu ciddi bi olay. 15 dolarlık pack gerçekten oynamayı zorlaştırıyor maalesef. Almışken en üstünü almanız lazım. Zaten iade edebilirsiniz steamden aldığınız için.

Evet arc gibi mantığı. Herşey sıfırlanıyor wipe sistemi var belirli zamanlarda. Lootlar gidiyor ölürsen. Sormak istediğin özellik var ise sorabilirsin.

Arkadaşlar oyunu 5-6 yıldır oynuyorum hala da devam ederim.
ALICAKSANIZ 15 dolarlık alırsanız pişman olursunuz stashi geçtim zaten çok dar geliyor. Ama önemli olan trader rep 0.20 ile geliyor. 10 görev tamamlamaya denk bir şey nerdeyse bu ciddi bi olay. 15 dolarlık pack gerçekten oynamayı zorlaştırıyor maalesef.
Her oyuna girdiğimizde pubg gibi sıfırdan mı başlıyoruz ? Oyunu az çok biliyorum ama hiç bir fikrim yok :/ maalesef , 15 dolarlik versiyonunda harita vs .ler mi kısıtlı arma 3 ana oyun gibi ( kusura bakmayın her örneği başka oyunlardan vermek zorunda kaldım) ya da ets 2 gibi mi umarım anlatabiliyorumdur , oyunda amacımız ne ? Hayatta kalma unsurları, açlık vs var videolarında gördüm,oyunu bir oyuna benzetecek olsak hangi oyuna benziyor? Karar veremedim kafamda oturmadı bir türlü :)

Eğer oynanış açısından standart ile diğerlerinin farkı yoksa kasılır tecrübe olmuş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı