Eşcinsel kişilerin taciz etmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşılaştığınız kişiler eşcinsellikten ziyade sapıklığı seven kişiler maalesef. Ben de bizzat karşılaştım öyle kişilerle, hepsi de tiksindirici nitelikte. Asıl eş cinsel erkekler başka bir erkekle romantik sevgili ilişkisi yaşama amacıyla adım atıyor, bu tür kişilerin sayısı da oldukça az.

Ya aslında sana nasıl diyeyim bilmiyorum ama benim ilginç bir hayatım var. Ortaokul'dan liseye kadar devlet yurdunda kaldım. Bir arkadaşımın gururu ile oynanmisti hem de bu şahıs devlet memuruydu. Ortaokul zamanında. Tek bunlardan da değil ülkede bir kesim daha var ki bunlar üniversite okuyan kızlara hayat kadını muamelesi yapıyor. Onu geçtim ülke insanının ticari ahlakı bile sıfır. Şimdi asgari ücrete zam geldi yarın yine emlakçılar ev sahipleri kira ücretini arttıracak. Bir de derler Türk'ün Türkten başka dostu yoktur diye. Düzelteyim silken yoktur. Bir gün ailemi de alıp defolup gitmek nasip olur umarım.
 
Bak ne demişsin konuya yazdığın ilk mesajda;

" O kadar yakışıklı erkek varken sana yazmazlardı emin ol."

Sen tüm eş cinseller adına konuşmuş, karar vermiş, onların adına söz alıp tacize uğrayan adama, karşı savunmada bulunmuşsun. Ya başkasının adına konuşma, ya da 2 mesaj sonra yazdığını inkar etme.

Sıkıya gelince de engelleyip kaçma öylece.

Boş ver hocam arkadaşın akli dengesi yerinde değil eş cinsellik ile kafayı bozmuş.
 
Sokaklarda Eş cinsellik diye bağıran ya da sokak ortasında cinsel ilişkiye giren eş cinsel kişiler için ciddi bir yasanın çıkması gerektiğini düşünüyorum. Yani kimse senin tercihini eleştirmiyor kimse sana evde ne yaptığına karışmıyor neden ısrarla gözümüze sokuyorsun? Aynı olay heteroseksüeller içinde geçerli ama bu durumu eş cinsel bireylerde görüyoruz.

Benim özel hayatımı rahatsız eden adama hukuki işlem uygulanacak arkadaş özellikle taciz etme durumu.
 
Size bu mesajı atan kişi muhtemelen 60'lı yaşlarında heteroseksüel takılan karısı ve üç çocuğu olan sapık bir amcanın teki.
 
Eş cinsel erkekleri isteyen yok pek ama eş cinsel kadınlara bir şey diyen yok;
Çünkü kadınlar dünyanın her yerinde erkeklerden üstün ve savunmasız olarak gözüküyorlar.
 
Eş cinsel erkekleri isteyen yok pek ama eş cinsel kadınlara bir şey diyen yok;
İşlerine gelince üçlü isterler, eşcinselliğe gelince Kur'an yasakladı derler. Namus kavramından bihaber yaşıyor böyleleri. :)
 
Ben bunları zerre sevmiyorum arkadaş. Bir topluluk bu kadar mı itici olur?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı