Eşcinsellik ve neden doğal bir şey olduğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam bir kahveci dayi yorumu yapacagim ama bana kalsa standart bir porno sitedeki kategorilerin yuzde 70 i "sapkinlik" :)

Saka yapiyorum tabi, kimin neye yukseldigi bos mevzu. Escinselleri de, animeci cocuklari da rahat birakin :)

Bu gune kadar evrimsel olarak tasindiysa ve korelme yoksa vardir tur ici bir faydasi. Sahsen ben escinselligin evrimsel temellendirmelerini okudugumda pek ikna olmuyorum.
 
Bence hastalık değil ama doğal da değil sonuçta her şeyin sonucu üremeye bağlanıyor. Bu ihtiyaç nereden geliyor hiç anlamadım ama saygı duyarım benim önümde 'BEN EŞCİNSELİM' diye bağırmadığı sürece sorun yok eşcinselliğini kendi içlerinde yaşamaları daha iyi öyle protesto yapılacak bir konu gibi gelmiyor bana.
 
Ne yapayim ya konuyu bos bos uzatti amaci mesaj kasmak. Kendi atasina sempaze diyor ben ilk basta anladim ilgi cekmek için actigini.
Arkadaşım konu dışında atılan mesajlar sayılmıyor. Konu dışına atılan mesajlar sayılsaydı yaklaşık 4 bin mesajım olurdu. Kafayı mı yedin sen? Tüm insanların atası şempanzedir. Bknz. evrim. Neyse konu bu değil.
 

Konu dışında da ne güzel mesaj kasıyoruz he, cahillik abidesisin. 2 satır okumaktan aciz bir insansın belli, fikriniz olmadığı konulara hiçbir şey yazmayın bir daha, komik oluyorsunuz gerçekten.

Aslan parçası ilk olarak buyuklerinle adam akilli konus. Konuyu foruma acmis istedigim konuya istedigimi yazarim gelen tepkileri kaldiramiyorsa cikis butonu sag ustte.
 
Teori: Doğruluğu kanıtlanmamış bilgiler topluluğu
Nasıl yani? Hipotez ile karıştırıyorsunuz sanırım. Teori veya kuram, bilimde bir olgunun, sürekli olarak doğrulanmış gözlem ve deneyler baz alınarak yapılan bir açıklamasıdır. Teori, herhangi bir olayı, vakayı, görüngüyü açıklamak için kullanılan düşünce sistemidir. Genel anlamda, kuram, bir düşüncenin genel, soyut ve rasyonel olmasıdır. Big Bang ve evrim bir gerçektir.
 
Mantık kime göre ki, müslümanlara,hristiyanlığa,vb göre mi ya da ateistlere göre mi?
Mantık, inanç değildir. Yani sizin bu yorumda yazdığınız türde kişiye göre değişen birşey değildir mantık. Aristotales - Organon ile mantığın ne olduğunu 2300 yıl önce yazdı. 2300 yıldır bütün bilimsel çalışmalar bu mantık kuramı temelinde yapılıyor. Yani bir bilginin bilimsel olması için mantık kurallarına uyması gerekir. Mantık kuralları da kişiye göre değişmez. Yani " Bence dünya düzdür, benim mantığıma uyuyor" demek, bu önermenin Mantık disiplinine uyduğu anlamına gelmez. Farklı türlere referans vermek sizin mantığınıza uyuyor olabilir, ancak bir disiplin olarak 2300 yıldır bilimin temelini teşkil eden "Mantık" a uygun değildir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı