Eset Antivirüs vs Windows Defender

Eset antivirüsümü silmeli miyim?

• Sil, Windows Defender yeter.

Oy: 3 13,6%
  • Silme, Eset kullanmaya devam et.

Oy: 19 86,4%

• Oy verenlerin toplamı
    22
2017'de ilk kez bilgisayara sahip olduğumdan beri bilgisayarımda ESET antivirüs var. Ama uzun zamandır herkes Defender'ın yeterli olacağını söylüyor. Bu nedenle buraya anket koyuyorum. Hangisi daha çok oy alırsa ona göre antivirüsü sileceğim.

Windows Defender oyun oynarsin YouTube bilindik siteler girerse dayanıklıdır ama bu.
Zamanda Windows Defender bile yetmeyebilir ESET de virüsleri silmiyor karantinaya alıyor şu an sistemi yormayan Norton ile Avast var Kaspersky sistemi yorar.

Windows Defender oyun oynarsin YouTube bilindik siteler girerse dayanıklıdır ama bu.
Zamanda Windows Defender bile yetmeyebilir ESET de virüsleri silmiyor karantinaya alıyor şu an sistemi yormayan Norton ile Avast var Kaspersky sistemi yorar.

Avast sistemi yoruyor diye biliyorum, kullandığım zamanlar aşırı yavaştı bilgisayarım.

Onun ayarları var tek antivirus yaparsan en hafif şekilde çalışacaktır.

Bilmem, ben Defender ile memnunum. Kaspersky'ı ise telefonumda kullanıyorum, Kaspersky'ın bilgisayarımda bir işe yaradığına şahit olmadım, bundan 3-4 ay önce virüs bulaşmıştı, Kaspersky virüsü bulamamıştı, mecbur format attım. (diğer Av'ları da denedim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı