- Makaleler
- 1
Sen de haklısın.Adamın sistemi zaten kötü, bırak para peşinde olsun.
Sen de haklısın.Adamın sistemi zaten kötü, bırak para peşinde olsun.
Ben senin ilk attığın mesajı yeni anladım.Sen de haklısın.
Ağır olduğu için Kaspersky öneriyorlardır.Hocam anti virüs konusunda kim ESET kullanıyorum dese herkes ESET kötü Kaspersky geç diyor![]()
Ağır olduğu için Kaspersky öneriyorlardır.
Sisteminiz nedir? 4 GB RAM taşıyan eski bilgisayarımda tarama yaparken baya kasıyor.Eki Görüntüle 921447
Emin misiniz ağır olduğuna? 76mb baya ağırmışBende hiç ağırlık yok diğerlerinde nasıl oluyor bilmiyorum.
Sisteminiz nedir? 4 GB RAM taşıyan eski bilgisayarımda tarama yaparken baya kasıyor.
Hocam acı gerçek: Kaspersky tarama yaparken kastırmıyor.Hocam tarama yaparken her bilgisayarı kastırır ki zatenBenimde 4GB taramaya bırakıp yemeğimi yiyorum geliyorum tarama bitmiş oluyor o anda da kasmıyor çünkü tarama bitmiş oluyor ve arka planda korumasına rağmen bu kadar ram kullanıyor. Aynı zamanda her anti virüs tarama yaparken bilgisayarı kastırır öyle değil mi?
Eki Görüntüle 921447
Emin misiniz ağır olduğuna? 76MB bayağı ağırmışBende hiç ağırlık yok diğerlerinde nasıl oluyor bilmiyorum.
Hocam acı gerçek: Kaspersky tarama yaparken kastırmıyor.
Genelleme yapıyorsun amaHocam anti virüs konusunda kim ESET kullanıyorum dese herkes ESET kötü Kaspersky geç diyor![]()
Vay :OEki Görüntüle 921447
Emin misiniz ağır olduğuna? 76mb baya ağırmışBende hiç ağırlık yok diğerlerinde nasıl oluyor bilmiyorum.
Windows 10 kullanıyorsan Windows 10'u 4 GB RAM'de kullanmıştım. Boşta 2GB RAM harcıyordu.Sisteminiz nedir? 4 GB RAM taşıyan eski bilgisayarımda tarama yaparken baya kasıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.