ESET, Microsoft Exchange Server’a Saldırıldığını Belirledi

Ağır olduğu için Kaspersky öneriyorlardır.
baya ağır mış.png

Emin misiniz ağır olduğuna? 76mb baya ağırmış :D Bende hiç ağırlık yok diğerlerinde nasıl oluyor bilmiyorum.

Sisteminiz nedir? 4 GB RAM taşıyan eski bilgisayarımda tarama yaparken baya kasıyor.

Hocam tarama yaparken her bilgisayarı kastırır ki zaten :D Benimde 4GB taramaya bırakıp yemeğimi yiyorum geliyorum tarama bitmiş oluyor o anda da kasmıyor çünkü tarama bitmiş oluyor ve arka planda korumasına rağmen bu kadar ram kullanıyor. Aynı zamanda her anti virüs tarama yaparken bilgisayarı kastırır öyle değil mi?

Hocam tarama yaparken her bilgisayarı kastırır ki zaten :D Benimde 4GB taramaya bırakıp yemeğimi yiyorum geliyorum tarama bitmiş oluyor o anda da kasmıyor çünkü tarama bitmiş oluyor ve arka planda korumasına rağmen bu kadar ram kullanıyor. Aynı zamanda her anti virüs tarama yaparken bilgisayarı kastırır öyle değil mi?
Hocam acı gerçek: Kaspersky tarama yaparken kastırmıyor.

Hocam anti virüs konusunda kim ESET kullanıyorum dese herkes ESET kötü Kaspersky geç diyor :D
Genelleme yapıyorsun ama :D Hem Technopat'lılara antivirüs sorulmaz. Kaspersky cevabını yapıştırırlar hemen 🤣
Eki Görüntüle 921447

Emin misiniz ağır olduğuna? 76mb baya ağırmış :D Bende hiç ağırlık yok diğerlerinde nasıl oluyor bilmiyorum.
Vay :O
Sisteminiz nedir? 4 GB RAM taşıyan eski bilgisayarımda tarama yaparken baya kasıyor.
Windows 10 kullanıyorsan Windows 10'u 4 GB RAM'de kullanmıştım. Boşta 2GB RAM harcıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı