ESET vs Bitdefender

1903Brk1903

Picopat
Güncel olarak bu 2 antivirüs arasında nasıl fark var koruma açısından? Hem bilgisayar hem de Android'de aynı anda kullanım için. Yeni bir alım yapabilirim o yüzden danışayım dedim.
Fiyatlara yanlış bakmadıysam eğer: ESET 5 cihaz 1 yıllık 2.913 TL, Bitdefender 5 cihaz 1 yıllık 1076 TL(indirimli)

Bir de ESET'de USB secure data diye bir özellik var bunu tam anlamadım. Bu bilgisayardaki BitLocker özelliği gibi bir şey mi?

Güncel olarak bu 2 antivirüs arasında nasıl fark var koruma açısından? Hem bilgisayar hem de Android'de aynı anda kullanım için. Yeni bir alım yapabilirim o yüzden danışayım dedim.
Fiyatlara yanlış bakmadıysam eğer: ESET 5 cihaz 1 yıllık 2.913 TL, Bitdefender 5 cihaz 1 yıllık 1076 TL(indirimli)

Bir de ESET'de USB secure data diye bir özellik var bunu tam anlamadım. Bu bilgisayardaki BitLocker özelliği gibi bir şey mi?
Android olarak ESET daha iyidir. Bilgisayar olarak önerim Kaspersky ve Malwarebytes'dir.

ESET bence hem bilgisayarda hem de telefonda BitDefender'den daha iyi. Ancak eğer paranız yetmiyorsa ESET'e BitDefender de alabilirsiniz bilgisayar tarafında üzmez sizi BitDefender, fakat kaynak kullanımı biraz fazladır. Ancak ben BitDefender'in Mobil sürümünü tavsiye etmiyorum mobilde BitDefender kullanmanızı önermem.

Bu arada Secure Data sanırım verilerinizi şifrelemeye yarıyor. Yani evet, BitLocker gibi.

Son düzenleme:
Herkese teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. @Windowsmeraklısı hocam Bitdefender'i mobilde önermemenizin sebebi nedir? Kaynak tüketimi mi?
Hayır hocam kaynak tüketimi değil. Hem mobilde F/P (Yanlış algılama) oranı fazla gibi, ayrıca da bence mobildeki koruması kötü. ESET'in mobildeki en iyi korumalardan birini sağladığını düşünüyorum. Bilgisayar tarafına gelirsek ikisi de sizi üzmez koruma konusunda fakat ESET daha hafiftir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı