- Makaleler
- 33
Kötü değil, korur. Sıkıntı etme.Ben evde ESET Endpoint kullanıyorum, (Korsan vb. değil) evde beni iyi korur mu? @Murat5038 @24099
Kötü değil, korur. Sıkıntı etme.Ben evde ESET Endpoint kullanıyorum, (Korsan vb. değil) evde beni iyi korur mu? @Murat5038 @24099
İnternet Security olsa daha iyi olur ama Endpoint de güzel.
Kasperky öneririm. Eset çok kaynak kullanıyor.ESET mi Kaspersky mı kararsız kaldım Kaspersky en çok ödül alan antivirüs programı ama yine de arada kaldım.
Karşılaştırmalı testler, incelemeler ve ödüller
Ödüller ESET
![]()
Ödüller | ESET
ESET, Lider IT güvenlik şirketlerinden birisi olarak pek çok ödül almıştır. Önemli ödüllerin yer aldığı listeye göz atın.www.eset.com
Ödüller Kaspersky
Ödüller | Kaspersky
Kaspersky, birçok prestijli sektör ödülüne sahiptir. Kaspersky'nin lider antivirüs teknolojilerinin neden çevrimiçi koruma yazılımı için en iyi seçim olduğunu görün.www.kaspersky.com.tr
Not
Sistemimde 4 GB RAM var.
ESET Kaspersky'den hafif.Kasperky öneririm. Eset çok kaynak kullanıyor.
Ben kendi PC'imde Eset'in daha fazla kaynak tükettiğini gördüm.ESET Kaspersky'den hafif.
Sende durumu bilemem ama bende sistem uygulamalarından bile daha az kaynak tüketiyor.Ben kendi PC'imde Eset'in daha fazla kaynak tükettiğini gördüm.
İyi bari bir tek ben korkmuyormuşum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.