Eşit ağırlık kötü bir alan mı?

628029

Decapat
Merhaba. Nerede görsem herkes çok kötü, berbat, eşit ağırlıkçılar BİM kasiyeri olacak falan diyor. Bana saçma geldi ama çoğu yerde görünce acaba öyle mi diye düşünüyor insan, ben iç mimarlık YBS'ya da işletme istiyorum ama insanlar böyle deyince de şüpheleniyorum. Sizce ne yapmalıyım, ileride bu kararım beni kötü etkiler mi? İç mimarlıkta ortalamamı yüksek tutup çap olarak mimarlık okumak istiyorum.

+ Aile mesleği.

Merhaba. Nerede görsem herkes çok kötü, berbat, eşit ağırlıkçılar BİM kasiyeri olacak falan diyor. Bana saçma geldi ama çoğu yerde görünce acaba öyle mi diye düşünüyor insan, ben iç mimarlık YBS'ya da işletme istiyorum ama insanlar böyle deyince de şüpheleniyorum. Sizce ne yapmalıyım, ileride bu kararım beni kötü etkiler mi? İç mimarlıkta ortalamamı yüksek tutup çap olarak mimarlık okumak istiyorum.

+ Aile mesleği.

Ne okumak istiyorsan ona göre seç o yorumları yapanların çoğu BİM kasiyeri olmuştur.

Hocam sayısal, meslek çeşitliliğinden vs. daha fazla seçiliyor. Fizik yapamayan, coğrafya yapanlar bile sayısalı seçip maalesef mezuna kalıyorlar. Tamamen sana kalmış bir durum eğer sayısal derslerle aran iyise tabii ki sayısalı seç ama kötüyse sayısal sana zaman kaybettirir.

Hocam sayısal, meslek çeşitliliğinden vs. daha fazla seçiliyor. Fizik yapamayan, Coğrafya yapanlar bile sayısalı seçip maalesef mezuna kalıyorlar. Tamamen sana kalmış bir durum eğer sayısal derslerle aran iyise tabii ki sayısalı seç ama kötüyse sayısal sana zaman kaybettirir.

İstediğim bölüm eşitte ama. Sayısalım kimya dışında mükemmel ama 2 sene boyunca haftada 4 5 saat kimya görmek istemiyorum ve OBP kasmam lazım.

Ayrıca YKS de sayısaldaki rakipler değişik elemanlar rakip elemek için insanlık dışı hareketler yapıyorlar.

Çok çok kararsızım.

Hedefim 50k hacettepe iç mimarlık.

80 TYT 50 AYT ile geliyor.

Son düzenleme:
Okumak istediğiniz bölüme göre değişir de her bölümde, boş alanlar illaki olur. Sözelde çoğunlukta bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı