Eşit ağırlık mı seçilmeli sayısal mı?

eyyubsabriglr

Hectopat
Daha fazla  
Şu an sosyal bilimler lisesinde okuyorum ve sosyal bilimler liselerinde eşit ağırlık dışında bölüm yok. 10. sınıfın sonunda tercih yapmam gerekli. Ya eşit ağırlık okuyacağım ya da okul değiştirip sayısal okuyacağım. O yüzden çok kararsızım. Sayısal alandaki çoğu bölümü seviyorum ama eşit ağırlıkta ekonomik alanlara ilgiliyim. Çok kararsızım biraz da korkuyorum bu seçim geleceğimi çok etkiler mi diye. Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Gelecekte hangi mesleği yapmak istiyorsan onu seç ama dediğine göre sayısaldaki çoğu bölümü seviyormuşsun bence sayısal seç cidden sevdiğin işi yapman hepsinden çok daha önemli.

Şu an sosyal bilimler lisesinde okuyorum ve sosyal bilimler liselerinde eşit ağırlık dışında bölüm yok. 10. sınıfın sonunda tercih yapmam gerekli. Ya eşit ağırlık okuyacağım ya da okul değiştirip sayısal okuyacağım. O yüzden çok kararsızım. Sayısal alandaki çoğu bölümü seviyorum ama eşit ağırlıkta ekonomik alanlara ilgiliyim. Çok kararsızım biraz da korkuyorum bu seçim geleceğimi çok etkiler mi diye. Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
eğer fkb iyiyse hiç düşünmeden sayısal seç ben aptallık edip tm seçtim ve şuan aşırı pişmanım. bi yandan fkb çalışıp yazılım tutturmaya çalışıyorum.

Çalışkansan sayısal geç, yoksa eşit ağırlık devam. Bunu baz alırkende iki yıl ne yaptın onu düşün, eğer okul değiştirirsen gideceğin okul iyi mi kötü mü onu düşün. Yani geleceğini belirleme konusundada ne okuduğundan ziyade nerede okuduğun önemli şuan herkes okuyor, iyi ünide okumak lazım. Her bölümde illaki ilgini çeken bişeyler bulursun diye düşünüyorum.

Hocam pardon da mesela mühendis biri lti bilmeden ne halt edecek? Ya da bir tıp öğrencisi biyoloji temeli olmadan nasıl tıp okuyacak?
Sen sanıyor musun onlar birşeyler öğretiyor. 12. sınıfta ders bile işlemiyor öğretmenler hatta 1-2 sene önce 12. sınıflar okula bile gitmiyordu. Zaten işin sonucunda evden ders çalışacak üniversite kazanmak istiyorsa.

Sen sanıyor musun onlar bir şeyler öğretiyor. 12. sınıfta ders bile işlemiyor öğretmenler hatta 1-2 sene önce 12. sınıflar okula bile gitmiyordu. Zaten işin sonucunda evden ders çalışacak üniversite kazanmak istiyorsa.

Hocam senin okulun öyleymiş demek ki kendi okuluna göre konuşma bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı