Eski arkadaş ile konuşmak

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
Selam. Ortaokuldan bir arkadaşım oturduğum civarda yaşıyormuş. Bugün otobüste gördüm 2. sefer. İlk gördüğümde WhatsApp'tan mesaj atmıştım fakat görüp görmediğini bile bilmiyorum. En son çift tikli gözüküyordu ama mavi değildi tikler. Yani o zamanlar iyi anlaşıyorduk. Fakat şu an ne tepki verir bilmiyorum. Sanırsam ya 5 ya da 6. sınıfta ayrıldı okuldan. Normal başka biri olsa gider konuşurum ama o okulda bayağı zorbalanan çocuktum. Bunun üzerine ne tepki verir vs bilemiyorum. Nerede yaşadığını yaklaşık olarak biliyorum evime 5 dk mesafe. Evine git vs demeyin. Sadece tekrar görürsem sizce konuşmalı mıyım? O okuldan çok nadir konuştuğum bir arkadaş var başka yok. Hatırladığım da çok insan yok. Ama biri o onu çok iyi hatırlıyorum. Bu arada erkek değil kadın. O okulda takıldığım erkeklerden olsa zaten konuşurdum dediğim gibi. Neyse fazla uzattık. Sizden yardım istiyorum. Bu konuya sigma olanlarımız da beta olanlarımız da yazabilir. Gören istiyorsa yazsın. Her türlü fikre açığım.

Selam. Ortaokuldan bir arkadaşım oturduğum civarda yaşıyormuş. Bugün otobüste gördüm 2. sefer. İlk gördüğümde WhatsApp'tan mesaj atmıştım fakat görüp görmediğini bile bilmiyorum. En son çift tikli gözüküyordu ama mavi değildi tikler. Yani o zamanlar iyi anlaşıyorduk. Fakat şu an ne tepki verir bilmiyorum. Sanırsam ya 5 ya da 6. sınıfta ayrıldı okuldan. Normal başka biri olsa gider konuşurum ama o okulda bayağı zorbalanan çocuktum. Bunun üzerine ne tepki verir vs bilemiyorum. Nerede yaşadığını yaklaşık olarak biliyorum evime 5 dk mesafe. Evine git vs demeyin. Sadece tekrar görürsem sizce konuşmalı mıyım? O okuldan çok nadir konuştuğum bir arkadaş var başka yok. Hatırladığım da çok insan yok. Ama biri o onu çok iyi hatırlıyorum. Bu arada erkek değil kadın. O okulda takıldığım erkeklerden olsa zaten konuşurdum dediğim gibi. Neyse fazla uzattık. Sizden yardım istiyorum. Bu konuya sigma olanlarımız da beta olanlarımız da yazabilir. Gören istiyorsa yazsın. Her türlü fikre açığım.

Onu gördüğünde "Aaa sen 5. sınıftaki X(onun ismi) kişisi değil misin ne kadar uzun zaman oldu görmeyeli nabıyon"tarzı bir şey deyip muhabbet başlatabilirsin.

Onu gördüğünde "AAA sen 5. sınıftaki X(onun ismi) kişisi değil misin ne kadar uzun zaman oldu görmeyeli nabıyon"tarzı bir şey deyip muhabbet başlatabilirsin.

Aga muhabbeti başlatırım da işte. Devamı vs olarak diyorum. Yani mesela Instagram'sını isteyeyim diyorum bağlantı kopmasın diye falan ama?

Instegram mantıklı olabilir. Ya da ortaokul arkadaşlarınla bir buluşma ayarlayıp onu çağırıp aradaki buzları eritebilirsin.

Ortaokul arkadaşım konuştuğum kalmadı. Zaten sevmiyorum oradaki insanları. Ya benim asıl takıldığım kısım bir kere mesaj attım cevaplamadı ya hani. Onu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı