furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Elimde şöyle bir emektar var, tüm kabloları taktım içindeki tozları temizledim RAM dahil, fakat yine açılmadı, sizce sorunu nedir? Monitöre herhangi bir şey gelmiyor. Son düzenleme: 1 Ağustos 2024
Elimde şöyle bir emektar var, tüm kabloları taktım içindeki tozları temizledim RAM dahil, fakat yine açılmadı, sizce sorunu nedir? Monitöre herhangi bir şey gelmiyor.
KS KS furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #21 yigit.ked dedi: Ekran kartini sokebilirsiniz BIOS'u sifirlamayi deneyin belki BIOS'tan USB'ler devre disidir. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını sokersem kabloyu anakarta mi takayım Artı 0 Eksi
yigit.ked dedi: Ekran kartini sokebilirsiniz BIOS'u sifirlamayi deneyin belki BIOS'tan USB'ler devre disidir. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını sokersem kabloyu anakarta mi takayım
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.471 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 1 Ağustos 2024 #22 furyzstko dedi: Hocam ekran kartını sokersem kabloyu anakarta mi takayım. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
furyzstko dedi: Hocam ekran kartını sokersem kabloyu anakarta mi takayım. Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #23 yigit.ked dedi: Ekran kartini sokebilirsiniz BIOS'u sifirlamayi deneyin belki BIOS'tan USB'ler devre disidir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'u nasıl sifirlayabilirim? furyzstko dedi: Hocam BIOS'u nasıl sifirlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hallettim Hocam pili çıkarıp bekledim biraz yeşil ışık söndü şimdi geri takip tekrar denicem Artı 0 Eksi
yigit.ked dedi: Ekran kartini sokebilirsiniz BIOS'u sifirlamayi deneyin belki BIOS'tan USB'ler devre disidir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'u nasıl sifirlayabilirim? furyzstko dedi: Hocam BIOS'u nasıl sifirlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hallettim Hocam pili çıkarıp bekledim biraz yeşil ışık söndü şimdi geri takip tekrar denicem
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.471 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 1 Ağustos 2024 #24 furyzstko dedi: Hocam BIOS'u nasıl sifirlayabilirim? Hallettim hocam pili çıkarıp bekledim biraz yeşil ışık söndü şimdi geri takip tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... USB'leri kontrol edin duzelmis olmasi lazim duzelmediyse kasanin panelini deneyin. Artı 0 Eksi
furyzstko dedi: Hocam BIOS'u nasıl sifirlayabilirim? Hallettim hocam pili çıkarıp bekledim biraz yeşil ışık söndü şimdi geri takip tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... USB'leri kontrol edin duzelmis olmasi lazim duzelmediyse kasanin panelini deneyin.
KS KS furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #25 yigit.ked dedi: USB'leri kontrol edin duzelmis olmasi lazim duzelmediyse kasanin panelini deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok sagolun Hocam ekran karti ile rami düzeltmem için bir öneriniz var mıdır yoksa direk çözüm olarak isaretleyecegim Artı 0 Eksi
yigit.ked dedi: USB'leri kontrol edin duzelmis olmasi lazim duzelmediyse kasanin panelini deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok sagolun Hocam ekran karti ile rami düzeltmem için bir öneriniz var mıdır yoksa direk çözüm olarak isaretleyecegim
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.471 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 1 Ağustos 2024 #26 furyzstko dedi: Çok sağ olun hocam ekran karti ile RAM'i düzeltmem için bir öneriniz var mıdır yoksa direk çözüm olarak isaretleyecegim. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartinin bir fotografini atin RAM'i de silgi ile ucunu silin. Artı 0 Eksi
furyzstko dedi: Çok sağ olun hocam ekran karti ile RAM'i düzeltmem için bir öneriniz var mıdır yoksa direk çözüm olarak isaretleyecegim. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartinin bir fotografini atin RAM'i de silgi ile ucunu silin.
KS KS furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #27 yigit.ked dedi: Hocam ekran kartinin bir fotografini atin RAM'i de silgi ile ucunu silin. Genişletmek için tıkla... Durum bu Hocam o fan dönmüyordu şuan bilgisayar açık Dosya Ekleri 20240801_213054.jpg 230,7 KB · Görüntüleme: 26 20240801_213046.jpg 292 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
yigit.ked dedi: Hocam ekran kartinin bir fotografini atin RAM'i de silgi ile ucunu silin. Genişletmek için tıkla... Durum bu Hocam o fan dönmüyordu şuan bilgisayar açık
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.471 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 1 Ağustos 2024 #28 furyzstko dedi: Durum bu hocam o fan dönmüyordu şu an bilgisayar açık. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem cok eskiymis ya bu ekran kartini tamir edersiniz ama cok faydali olmaz internette videolari var fan tamiurinin. Artı 0 Eksi
furyzstko dedi: Durum bu hocam o fan dönmüyordu şu an bilgisayar açık. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem cok eskiymis ya bu ekran kartini tamir edersiniz ama cok faydali olmaz internette videolari var fan tamiurinin.
KS KS furyzstko Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #29 yigit.ked dedi: Hocam sistem cok eskiymis ya bu ekran kartini tamir edersiniz ama cok faydali olmaz internette videolari var fan tamiurinin. Genişletmek için tıkla... Söylemiştim Hocam konu başında "emektar" diye Artı 0 Eksi
yigit.ked dedi: Hocam sistem cok eskiymis ya bu ekran kartini tamir edersiniz ama cok faydali olmaz internette videolari var fan tamiurinin. Genişletmek için tıkla... Söylemiştim Hocam konu başında "emektar" diye
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.471 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 1 Ağustos 2024 #30 furyzstko dedi: Söylemiştim hocam konu başında "emektar" diye Genişletmek için tıkla... Hocam ben 15 yillik falan sandim bu bayağı 25 yili var. Artı 0 Eksi
furyzstko dedi: Söylemiştim hocam konu başında "emektar" diye Genişletmek için tıkla... Hocam ben 15 yillik falan sandim bu bayağı 25 yili var.