Hocam ekran kartını sokersem kabloyu anakarta mi takayımEkran kartini sokebilirsiniz BIOS'u sifirlamayi deneyin belki BIOS'tan USB'ler devre disidir.
Hocam ekran kartını sokersem kabloyu anakarta mi takayım.
Ekran kartini sokebilirsiniz BIOS'u sifirlamayi deneyin belki BIOS'tan USB'ler devre disidir.
Hallettim Hocam pili çıkarıp bekledim biraz yeşil ışık söndü şimdi geri takip tekrar denicemHocam BIOS'u nasıl sifirlayabilirim?
Hocam BIOS'u nasıl sifirlayabilirim?
Hallettim hocam pili çıkarıp bekledim biraz yeşil ışık söndü şimdi geri takip tekrar deneyeceğim.
Çok sagolun Hocam ekran karti ile rami düzeltmem için bir öneriniz var mıdır yoksa direk çözüm olarak isaretleyecegimUSB'leri kontrol edin duzelmis olmasi lazim duzelmediyse kasanin panelini deneyin.
Çok sağ olun hocam ekran karti ile RAM'i düzeltmem için bir öneriniz var mıdır yoksa direk çözüm olarak isaretleyecegim.
Durum bu Hocam o fan dönmüyordu şuan bilgisayar açıkHocam ekran kartinin bir fotografini atin RAM'i de silgi ile ucunu silin.
Durum bu hocam o fan dönmüyordu şu an bilgisayar açık.
Söylemiştim Hocam konu başında "emektar" diyeHocam sistem cok eskiymis ya bu ekran kartini tamir edersiniz ama cok faydali olmaz internette videolari var fan tamiurinin.
Söylemiştim hocam konu başında "emektar" diye![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.