Eski bilgisayar nasıl değerlendirilebilir?

• Konuyu başlatan tH3as
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 5.331

tH3as

Hectopat
Selamlar, iki tane neredeyse 10-15 yıllık laptopum var. Birisi bu linkteki laptop, diğeri ise aşağısında sağında solunda filan modeli numaraları yazıyorsa da silinmiş, bulamadım. Fotoğrafları; WhatsApp Image 2023-04-08 at 16.08.41.jpeg WhatsApp Image 2023-04-08 at 16.08.42.jpeg WhatsApp Image 2023-04-08 at 16.08.43.jpeg bu şekilde. Bugün derste iken dedim benim bu masaüstünün CD ROM'u yok, bu eski laptoplarda kullanılmıyor. Acaba yeni bir CD ROM almak yerine bunlardakini çıkarıp kullanırsam nasıl olur? Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok değerlendirme yolu var.
- Media PC olarak kullanılabilir.
- Ben atölye bilgisayarı olarak kullanıyorum mesela.
- NAS server olarak kullanılabilir.

Selam, iki tane neredeyse 10-15 yıllık laptopum var. Birisi bu linkteki laptop, diğeri ise aşağısında sağında solunda filan modeli numaraları yazıyorsa da silinmiş, bulamadım. Fotoğrafları; Eki Görüntüle 1732232Eki Görüntüle 1732231Eki Görüntüle 1732235 bu şekilde. Bugün derste iken dedim benim bu masaüstünün CD-ROM'u yok, bu eski laptoplarda kullanılmıyor. Acaba yeni bir CD-ROM almak yerine bunlardakini çıkarıp kullanırsam nasıl olur? Böyle bir şey mümkün mü?

Eski bilgisayarınızı bir güvenlik kamerası olarak kullanabilirsiniz. ayrıca, eski bilgisayarınızı kablosuz modem olarak kullanabilirsiniz. eski bilgisayarınızı medya oynatıcısı olarak kullanabilirsiniz. eski bilgisayarınıza Linux yükleyerek kullanabilirsiniz. son olarak, eski bilgisayarınızı ikinci el olarak satabilirsiniz.

Selamlar, iki tane neredeyse 10-15 yıllık laptopum var. Birisi bu linkteki laptop, diğeri ise aşağısında sağında solunda filan modeli numaraları yazıyorsa da silinmiş, bulamadım. Fotoğrafları; Eki Görüntüle 1732232Eki Görüntüle 1732231Eki Görüntüle 1732235 bu şekilde. Bugün derste iken dedim benim bu masaüstünün CD ROM'u yok, bu eski laptoplarda kullanılmıyor. Acaba yeni bir CD ROM almak yerine bunlardakini çıkarıp kullanırsam nasıl olur? Böyle bir şey mümkün mü?
Hocam öncelikle sök içine bak DDR3 de olsa hdd leri al satarsın DDR 3 veya DDR 4 olan herşeyi satarsın en azından para eder ama bilgiseyarcılar ölü fiyatına alır internetteki ( letgo sahibinden v.b. ) yerlerde sat

Technopat Haberler

Geri
Yukarı