Eski bilgisayara işletim sistemi önerisi

Ahmet644

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim elimde 2006'dan kalma bir bilgisayar var. Kardeşimin okulu uzaktan eğitim olduğu için o bilgisayari yaptırmak istiyorum. Kendi bilgisayarimdan caliştiğimi için eski yadigari yeniliyeceğim ama bu konular hakkında en ufak bir fikrim yok.

Sistemin bilgileri bunlardır bilgisayar kardeşimin ders uygulamasinda bile kasıyor.
İşletim sistemi olarak 8.1 kalsın mı veya bunu değiştireyim mi ve bu sisteme göre önerileriniz var mı?

Şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için.

Sistemin özelliklerine bağlı olarak Linux kullanabilirsiniz.
Mantıklı :D

Merhaba arkadaşlar, benim elimde 2006'dan kalma bir bilgisayar var. Kardeşimin okulu uzaktan eğitim olduğu için o bilgisayari yaptırmak istiyorum. Kendi bilgisayarimdan caliştiğimi için eski yadigari yeniliyeceğim ama bu konular hakkında en ufak bir fikrim yok.

Sistemin bilgileri bunlardır bilgisayar kardeşimin ders uygulamasinda bile kasıyor.
İşletim sistemi olarak 8.1 kalsın mı veya bunu değiştireyim mi ve bu sisteme göre önerileriniz var mı?

Şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için.

Windows 7 yapmani öneririm.

Özrümü kabul edin arkadaşlar, sitenin kurallarını okumadan site dişi resim yükleme sitesinden yükleme yaptım. Sistem bilgileri bunlardır. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    93,4 KB · Görüntüleme: 81
  • 2.png
    2.png
    91,4 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı