phan metal
Centipat
Kardeş GPU'n nedir?
Windows XP'den Windows 10'a kadar sürücüsü var, nasıl berbat bir durum?Radeon HD 7350 kullanıcısıyım, berbat durum.
Hocam benim dediğim AMD Yazılımı.Manuel sürücü indirme gibi bir şeyle çözülmez mi hocam?
Verilmiyor hocam mallesef.İzin veriyorsa yükle son sürümü. Sorun olursa silersin.
Sürümler hatalı.Windows XP'den Windows 10'a kadar sürücüsü var, nasıl berbat bir durum?
Yalnız ortada böyle bir durum yok ki. Son sürücü güncellemesi 2015 yılına ait.Siz sanırım yanlış anladınız? Sorun desteği kesmek değil, yeni OS'a destek verilmiyorken; eski nesil OS'a desteği sürdürmek.
Radeon 6480G, AMD'nin yeni yazılımının windows 10 desteği yok.Windows XP'den Windows 10'a kadar sürücüsü var, nasıl berbat bir durum?
Hocam adam ekran kartının özellikle eski olduğundan bahsediyor. Amd önerdiğimiz zaman insanlara gidip 6840g önermiyoruz. Diyoruz ki 3050'ye o kadar para vereceğinize daha az ödeyip 6600 alın daha ucuz daha güçlü. Sırf fanboyluk yapıcaksın diye de insanlar hala amd öneriyor diye yakınmaya devam edebilirsin. Basit bir matematik daha yüksek fps, daha düşük fiyat, yazılımsal sorunlardan arındırılmış bir seri.Çok saçma olmuş hocam. Sinir bozucu AMD ekran kartlarında hep bu ve buna benzer şikayetler duyuyorum ama hala seveni çok çözemedim.
Hocam dikkatli okusanız? AMD'nin eski yazılımları hakkında diyorum, windows 8.1 de çalışırken neden windows 10'da yok?Saçma kısmını anlamadım. Eski donanımlara bir süre sonra desteği kesmek mi saçma?
AMD Radeon HD 6480G için Microsoft Windows 10 sürücüsü Microsoft Update Catalog'ta mevcut:Radeon 6480G, AMD'nin yeni yazılımının windows 10 desteği yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.