Eski Ekran kartını özlemek

Yerine aldığın kartı zamanı gelip değiştirdiğinde daha çok özleyeceksin.
İlginç duygular içindeyim 🙂 DDU’da “Yeni kart için” seçeneğine basarken kötü oldum. 1050’ye özel bir şey değil bu. Zamanında R7 240’tan 1050’ye geçerken de aynısını yaşamıştım 🙂
 
Şuan ki ekran kartı GTX1060 6GB, önceki ekran kartı Ati Readon HD 2600Pro 1GB 128 bit.

Eski ekran kartı değil de o ekran kartı ile yapılanları, geçen zamanı oynanan oyunları özlüyorum.
Kapsamlı muhabbet şu konunun son mesajlarında var. Duygulanmak isteyen okuyabilir.
 
Bende aynı olayı yeni sisteme geçtiğimde yaşadım. Şu ana kadar bilgisayar bilgimi o eski sistem sayesinde öğrendiğim için kıyamıyordum.
 
Evet eşyalara ruh yükleme, anlam yükleme, acıma, özlem duyma hisleri bende de var. Bozulmuş ve eski bilgisayarımı, eski ekran kartımı, eski kulaklığımı, eski fareyi, eski ön fanı tozlu raflarında aylar hatta yıllar boyunca tutup, bir türlü çöpe atamayıp sonra taşınma sırasında fazla yük olduğu için öncekine nazaran ve en azından daha az duygulu bir şekilde çöpe atıyorum.
 
Sadece ekran kartı değil komple sistem olarak Pentium 3 - nVidia TnT 2 sistemden ayrılırken zorlanmıştım, kasayla duygusal bağ kurmuşum herhalde. Hâlâ özlerim o gürültülü HDD ve PSU sesini. Kendi evim olursa yeniden kuracağım. :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı