YouTube Eski Kanalı Kurtarmak

Ayanoji

Centipat
Daha fazla  
Eskiden ablamın açtığı bir YouTube kanalı vardı, kendimizce video falan çekiyorduk küçüktük o zamanlar şimdi baktığımda utançtan kızarıyorum, ablamın adı YouTube'da aratıldığında bu videoların çıkmasını istemiyorum. Fakat şöyle bir sorun var ki ne e-postası ne de şifresi belli değil maalesef hesap kurtarma telefon numarası vb.'de bulunmuyor. E-postasını tahmin yürüterek bir şekilde bulabiliriz fakat şifreyi alabilir miyiz veya nasıl alırız onu merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

E postaya kurtarma maili veya telefon numarası eklediyseniz kurtarabilirsiniz onun dışında çok zor.

Eskiden ablamın açtığı bir YouTube kanalı vardı, kendimizce video falan çekiyorduk küçüktük o zamanlar şimdi baktığımda utançtan kızarıyorum, ablamın adı YouTube'da aratıldığında bu videoların çıkmasını istemiyorum. Fakat şöyle bir sorun var ki ne e-postası ne de şifresi belli değil maalesef hesap kurtarma telefon numarası vb.'de bulunmuyor. E-postasını tahmin yürüterek bir şekilde bulabiliriz fakat şifreyi alabilir miyiz veya nasıl alırız onu merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Kanalı kapattırmak istiyorsan yasal yollar da vardır.

Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ekşi sözlükte içerik kaldırıldığını biliyorum. Muhtemelen bir dilekçe ile başvuru yapılıyor olabilir. Son çare araştırabilirsiniz. Detayını ben de bilmiyorum ama hukuken yolu var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı