Eski laptopa emülatör işletim sistemi yüklenebilir mi?

Bunun yerine belki de bilgisayara harici bir klavye bağlayıp simple disable key programıyla ü tuşunu devre dışı bırakabilirsin.

Yine de onda Windows kullanmak istemiyorum zaten masaüstüm var retro oyunları severim PS3'üm varken PS1 ve PS2 oyunlarını onda oynardım ama artık o yok.

Bu arada şu an zaten bilgisayarı harici klavye ile kullanabiliyorum klavyesi kapalı ama her yere harici klavye ve yavaş bir bilgisayar ile gitmek canımı sıkıyor isterim ki alayım laptopumu takayıp fişe istediğim yerde oynayayım Max Payne 2'mi GTA'mı keyfime bakayım.

Yine de onda Windows kullanmak istemiyorum zaten masaüstüm var retro oyunları severim PS3'üm varken PS1 ve PS2 oyunlarını onda oynardım ama artık o yok.

Bu arada şu an zaten bilgisayarı harici klavye ile kullanabiliyorum klavyesi kapalı ama her yere harici klavye ve yavaş bir bilgisayar ile gitmek canımı sıkıyor isterim ki alayım laptopumu takayıp fişe istediğim yerde oynayayım Max Payne 2'mi GTA'mı keyfime bakayım.

Klavye bulsam Windows'un hafif bir sürümünü kurup Dead Cells falan oynarım (o laptopta Mortal Kombat 9 oynamıştım çok da fena değil yani)

Linux for PS2 diye bir dağıtım var fakat sadece PS2 oyunlarını oynarsın sanırım. Bence en iyisi LTSC gibi az kaynak tüketen Windows sürümlerini kur ve içine birden fazla emülatör kur. Bu arada ben de 2000-2010 arası oyunları seviyorum nedense. Çok az oynamama rağmen yeni çağa geçiş grafikleri aşırı hoşuma gidiyor.

Linux for PS2 diye bir dağıtım var fakat sadece PS2 oyunlarını oynarsın sanırım. Bence en iyisi LTSC gibi az kaynak tüketen Windows sürümlerini kur ve içine birden fazla emülatör kur. Bu arada ben de 2000-2010 arası oyunları seviyorum nedense. Çok az oynamama rağmen yeni çağa geçiş grafikleri aşırı hoşuma gidiyor.

Benim şu an aktif oynadığım oyun az zaten Mortal Kombat X Max Payne 2 Minecraft bu kadar.

Bu arada klavyeyi ne yapacağım kapatabilir miyim yani.

Benim şu an aktif oynadığım oyun az zaten Mortal Kombat X Max Payne 2 Minecraft bu kadar.

Bu arada klavyeyi ne yapacağım kapatabilir miyim yani.
Simple Disable Key programıyla istediğiniz tuşu iptal edebilirsiniz. Fakat yeni bir OS kurarken sıkıntı çıkarabilir. En iyisi klavyesini açıp temizlemek. Kirden dolayı olabiliyor. Böylece kesin çözüme ulaşırsın.

Bu arada o dağıtımı nasıl kuracağım ve klavye.
Benim tercihim daha az kaynak kullanan bir işletim sistemiyle içine emülatörleri kurarak kullanmanız fakat eğer isterseniz kurabilirsiniz. Eğer dağıtımı bulabilirseniz. Klavye için de söylediklerimi yap.

Edit. Linux for PS2 için dediklerimi çöpe at. O dağıtım PS2'leri bilgisayara çevirmek içinmiş. Yani herhangi bir oyun konsolunun işletim sistemini kuramazsınız bilgisayarınıza.

Klavyeyi direk sökmek istiyorum ama teknik bilgim 0

Bizim bilgisayarcı hakan abi var ona söylesem söker herhalde.

Benim tercihim daha az kaynak kullanan bir işletim sistemiyle içine emülatörleri kurarak kullanmanız fakat eğer isterseniz kurabilirsiniz. Eğer dağıtımı bulabilirseniz. Klavye için de söylediklerimi yap.

Sadece PS2 de sıkabilir.

Ufak bir işim var geleceğim.

Bizim bilgisayarcı hakan abi var ona söylesem söker herhalde.

Sadece PS2 de sıkabilir.

Ufak bir işim var geleceğim.

Geldim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı