Eski laptopa hangi işletim sistemi kurulmalı?

Linux dağıtımı denemenizi öneririm. İlk denemenizi isteyeceğim dağıtım Ubuntu Budgie USB belleğe ISO dosyasını yazdırıp kurmadan önce canlı ortamda test edebilirsin. Farklı bir arayüz ve denyimdir ama arayüzü kolayca Windows'a benzetebilirsiniz.

Windows 10 LTSC çok mu canlı?
Üstüne toprak atmadık en azından.

Ekran Alıntısı.PNG

anlık pc böle

Ne zamandan beri ölü bir işletim sistemi kurmak çok mantıklı? Ya Windows 10 LTSC kurulur ya da hafif bir Linux dağıtımı.
Arkadaşın CPU'ya baktığınızdan emin değilim. Kaldı ki basit bir kullanıcının Linux dağıtımına geçmesi de zor olacaktır. Normal şartlarda bu sistemde kullanması gereken hafif bir Linux dağıtımı elbette, fakat bilgi seviyesi bilinmeden doğrudan Linux önerip ardından boşu boşuna yardım konusu açtırmaya gerek yok.

Zero day açıkları için, sistem veya kernel tarafında bir açık olmadığı sürece iyi bir AV yazılımı ile belirli bir süre daha kullanılır 8.1 Pro. Saldırıların doğrudan hedefinde olacağı birisi de değil anladığım kadarıyla.

Ek olarak, ikinci mesajıma bakarsanız 10 LTSC önerdiğimi de görürsünüz.

Linux dağıtımı denemenizi öneririm. İlk denemenizi isteyeceğim dağıtım Ubuntu Budgie USB belleğe ISO dosyasını yazdırıp kurmadan önce canlı ortamda test edebilirsin. Farklı bir arayüz ve denyimdir ama arayüzü kolayca Windows'a benzetebilirsiniz.

Üstüne toprak atmadık en azından.
Konu sahibini bilmiyorum ama ben önerinizle deneyeceğim bu dağıtımı. Teşekkürler.

hocam böle pc kötü mü

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    36,6 KB · Görüntüleme: 37
Bilgisayar özelliklerim.
Intel HD Graphics 4000.
8 GB RAM.
Intel(R) Celeron(R) CPU N2840 @ 2.16GHz
64 Bit.
Windows 10 Pro.

Windows 10 LTSC 2015 tavsiye ederim.
Hem Windows 8.1 kadar hafif hem de destekli.

Bu Windows 10 sürümünü deneyebilirsin:
Aylar
Dır kullanırım bir sorun yaşamadım. Tabii resmi değil ama iyi bir sürüm.
Eğer ki daha hızlı olmasını istiyorsan Windows 8.1 sürümü:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı