Eski Laptopta ki HDD'yi Yeni Laptopa Takma

R0ME

Megapat
Daha fazla  
Merhaba değerli forum sakinler, bugün idarelik bir laptop geldi.Hafızası 60 GB filan ve bende eski bozulan laptopumda ki 1TB 5400 Rpm Toshiba HDD'yi takmak istedim. Ancak takdığımda siyah ekran filan geldi ve MAC ADDRES gibi şeyler yazdı. Yeniden başlattığımda da aynısı oldu, Ancak BIOS'da Toshiba Harddiskimi 1.Sabitdisk olarak görüyor. Sonra kendi hdd'sini takınca da (önceden de veriyormuş) Sabit Disk Hatası verileri yedekleyin gibi şeyler çıkıyor, daha sonra hatırlata tıklayınca bir süre sonra da mavi ekran veriyor.Sizce nasıl yapmalıyım
@Recep Baltaş

Düzenleme :
Şimdi eski hdd ile bilgisayarı açtıktan bir süre sonra bilgisayar kapanıyor.Ve hata bildirim peceresinde bilgisayar açıkken, HDD'yi gösteriyor.

Teşekkürler

Son düzenleme:
Şimdi BIOS'a girdiğimde SATA mode gibi bir şey vardı galiba ve o AHCI Mode idi. Bilgisayar Bu Modda Açmıyordu, Ancak onu IDE moduna getirdiğimde açtı, Mavi ekran verdi.HDD gibi şeyler yazıyordu. Büyük ihtimal ile yeni HDD takınca da AHCI modundaydı ve IDE moduna getirirsem düzelicekti fakat ben daha dün açtığım kapağın (2 tane çivi var) 2 çividen birisini çıkartabildim, diğeri tornavida oturmasına rağmen dönmüyordu.Sizce kapağı açıp öyle yapsam düzelir mi sorun ? Çünkü eski laptopumda ki HDD bozulmuş olamaz, daha önce PS3'e takmıştım ve çalışmıştı.
@Silinen üye
@Silinen üye

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı