Eski MIUI sürümüne geri dönülebilir mi?

Yer
Konya
MIUI 12.5.2.1 kullanıyordum uzun süredir bir şey olacağını bildiğim güncellemiyordum. Dün bir şey olmaz herhalde diye düşünüp MIUI 12.5.3.0 versiyonuna güncelledim. Güncellemeden sonra kulaklık ile müzik dinlemek istedim ama ses sürek açılıp kapanıyor ben dokunmadığım hâlde. Kulaklıkla ilgili diye düşünüp farklı telefonda denedim bir sorun yok. Galiba yazılımsal bir sorun. Rootsuz bir şekilde eski MIUI 12.5.2.1 sürümüne dönebilir miyim? Veya bu sorunun bir çözümü var mı?

MIUI 12.5.2.1 kullanıyordum uzun süredir bir şey olacağını bildiğim güncellemiyordum. Dün bir şey olmaz herhalde diye düşünüp MIUI 12.5.3.0 versiyonuna güncelledim. Güncellemeden sonra kulaklık ile müzik dinlemek istedim ama ses sürek açılıp kapanıyor ben dokunmadığım hâlde. Kulaklıkla ilgili diye düşünüp farklı telefonda denedim bir sorun yok. Galiba yazılımsal bir sorun. Rootsuz bir şekilde eski MIUI 12.5.2.1 sürümüne dönebilir miyim? Veya bu sorunun bir çözümü var mı?
Cihazınızın modeli nedir? Bir de önyükleyici (bootloader-OEM) kilidi açık mı?
Önyükleyici kilidi açık değilse önce şu yöntemle kilidi açmanız gerekebilir.
Önyükleyici kilidi açmak -Mi Community
Önyükleyici kilidi açıldıktan sonra cihazınıza uygun ROM bulun. Cihazınızın kod adına göre aratmanız daha iyidir.
Buradan bulduğunuz ROM'u cihaza yazdırmak için de Mi Flash Tool kullanın.
[Kılavuz] Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? -Mi Community

Son düzenleme:
Cihazınızın modeli nedir? Bir de önyükleyici (bootloader-OEM) kilidi açık mı?
Önyükleyici kilidi açık değilse önce şu yöntemle kilidi açmanız gerekebilir.
Önyükleyici kilidi açmak -Mi Community
Önyükleyici kilidi açıldıktan sonra cihazınıza uygun ROM bulun. Cihazınızın kod adına göre aratmanız daha iyidir.
Buradan bulduğunuz ROM'u cihaza yazdırmak için de Mi Flash Tool kullanın.
[Kılavuz] Mi Flash Tool Nasıl Kullanılır? -Mi Community
Telefonum Xiaomi Redmi Note 9S. Bu önerdiğiniz yolla eski MIUI sürümüne dönünce telefonda bir sorun olmaz değil mi? Garanti dışı kalması, güvenlik açıkları oluşması ve benzeri sorunlar?

Telefonum Xiaomi Redmi Note 9S. Bu önerdiğiniz yolla eski MIUI sürümüne dönünce telefonda bir sorun olmaz değil mi? Garanti dışı kalması, güvenlik açıkları oluşması ve benzeri sorunlar?
Garanti dışı olacağını sanmam. Cihazınızın kod adı ''curtana''. Bu kod ada göre ROM atın. Ancak adımları çok dikkatli uygulamalısınız.
Garanti dışı olacağını sanmam.
Kilit açık halde garanti bozulur, geri kapatırsanız garantiniz devam eder.

Son düzenleme:
Garanti dışı olacağını sanmam. Cihazınızın kod adı "curtana". Bu kod ada göre ROM atın. Ancak adımları çok dikkatli uygulamalısınız.

Kilit açık halde garanti bozulur, geri kapatırsanız garantiniz devam eder.

Yardımınız için teşekkür ederim kendiliğinden düzeldi. Nasıl oldu bilmiyorum ama durduk yere bir anda düzeldi. Tekrar bu sorunlar karşılaşırsam söylediğinizi yapacağım tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı