Eski monitör yeni sistemde nasıl kullanılır?

136092

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Benim monitörüm aşağıya fotoğrafını eklediğim gibidir, mavi girişi ve güç kablosu gibi bir girişi var, ama alacağım kasada böyle girişler bulunmamakta. Bu monitörü ben bu kasada kullanamayacak mıyım veya nasıl kullanacağım? Neden böyle? Bu eski kasamda girişler böyle ama, yeni kasamda neden yok bu girişler.

2E4FBAC8-5B6C-4B72-A4DA-06802CE20D82.png
5BA53AAA-8538-48D6-8FE0-BF09EA467806.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü eski standart o giriş. Yeni sistemindeki görüntü arabiriminden VGA'ya dönüştürücü alırsan eski monitörünü kullanabilirsin. Ancak en sağlıklısı yeni sistem için yeni monitör almak. Hem dönüştürücü sağlıklı çalışmayabilir, hem de eski monitörün çözünürlüğü sebebiyle tam performans alınamayabilir sisteme bağlı olarak.

Ne
Çünkü eski standart o giriş. Yeni sistemindeki görüntü arabiriminden VGA'ya dönüştürücü alırsan eski monitörünü kullanabilirsin. Ancak en sağlıklısı yeni sistem için yeni monitör almak. Hem dönüştürücü sağlıklı çalışmayabilir, hem de eski monitörün çözünürlüğü sebebiyle tam performans alınamayabilir sisteme bağlı olar
Dönüştürücü almanız lazım. HDMI to VGA veya VGA to HDMI.
Ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim örnek vermek gerekirse, mesela 1980*1080 monitörüm 21.5’ ne gibi zorluklar çıkarır bana
VGA dönüştürücü alabilirsiniz. VGA eski bir teklonoji olduğundan artık yeni nesil hiçbir parçaya bu giriş konmuyor.
Peki aldığım zaman sağlıklı kullanabilirmiyim bir sorunla karşılaşırmıyım karşılaşırsam bu sorun ne olabilir
VGA dönüştürücü alabilirsiniz. VGA eski bir teklonoji olduğundan artık yeni nesil hiçbir parçaya bu giriş konmuyor.
Herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım monitörüm 21’’ 1920*1080 fotodaki Asus monitör

Son düzenleme:

Bunu alabilirsiniz.
Dostum birde monitör fotosuna baktığın zaman bir güç kablosu gibi bişe girişi var bide mavi maviye bu attığın oldu diyelim tamam o güç kablosu girecek yer nereye bağlayacağız kasanın altındaki o üçlü yer kasanın güç kablosu montörünki neyle nereye bağlanacak . Mavi şey bağlandı bir giriş daha var bak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı