Eski sevdiğim kız

Bence kızla adam akıllı konuşun. Eski arkadaşınızla onun arasındaki ilişkinin artık sizi ilgilendirmediği ve size bunu anlatmasının sizi üzdüğünü, normal iki arkadaş gibi devam edecekse sohbet etmeye devam edeceğinizi söyleyin. BUndan başka yapacak bir şey yok bence.
 
Ya bir kız uğruna... aranızı açtı mı yine?
Evet zaten o sınıftan sonra kızla sevgili oldukları zamandan sonra kız sık sık yazmaya başladı nasılsın iyimisin filan diye bende cevap vermiyodum bügün yolda beni gördü neden mesajlarımı okumuyosun neden mesaj atmıyosun diye sordu üzgünüm görmemişimdir dedim..
 
Geçmiş olsun. Ama bu kadar kasmaya gerek yok bence daha 8.sınıfsın ve bunlar geçici aşklar. (hepsi değil.)
Asıl gerçek aşk zamanları Lise/Üniversitede olmalı bence.
 
Ben de 8. Sınıfta aşık olmuştum. Açıldıktan sonra tüm sınıfa rezil etti.. O Gün insanlara güven olmayacağını anlamıştım.
En kötüsü de ne biliyor musun ben odama kapanıp defalarca ağladım neden böyle oluyor diye gerçekten şuan bile ağlıyorum.
Boşver o arkadaşını. En nefret ettiğim şey ya! Arkadaşın kaybetmiş. Bir de kalp hastasısınız. Allah yardımcınız olsun. İyi baramlar diyeceğim de....
Allah razı olsun hayırlı bayramlar.
 
En kötüsüde ne biliyomusun ben odama kapanıp defalarca ağladım neden böyle oluyor diye gerçekten şuan bile ağlıyorum.

Allah razı olsun hayırlı bayramlar.
Ben de ağlamıştım.. Aslında 6. Sınıfta aşık olmuştum, 7. Sınıfın sonlarına doğru açıldım. Ve olan oldu.

Hocam yazım yanlışı yapmışsınız.

Yanıtınızı bununla değiştirin: En kötüsü de ne biliyor musun ben odama kapanıp defalarca ağladım neden böyle oluyor diye gerçekten şuan bile ağlıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı