Eski sevgilimi unutamıyorum

Sizde bipolar rahatsızlığı olduğunu da anladım söylediğiniz sözün arkasında durmuyorsunuz bir saniyeniz bir saniyenize uymuyor.
Evet, araştırıp öğrenmek yerine kulaktan dolma bilgilerle Bipolar bozukluğun ne olduğunu ancak bu kadar öğrenebilirsin. Bipolar dediğin şey bırak bir günü üç-dört ay içerisinde değişkenlik gösterir. Sanırsam spor size özgüven katmış fakat özgüvenin nasıl yazılacağını öğretememiş. Yine aynı noktaya geri döndük sanırsam.

spor yaparken kafasını dağıtır
Spor yaparken spor yaparak kafanı mı dağıtacaksın? Anlayamadım.

Az önce profilinizde biraz göz gezdirdim, kim ne yazsa spora başla demişsiniz. Bence sizi mizah kategorisinin maskotu yapmamız gerek, ne dersiniz?
 
@676439 Öz güven ayrı yazılıyor.Ayrıca spor hakkında bilginizin olmadığını da anladım.Spor yapınca tabii ki de kafa dağıtılır.Spora teşvik etmek mizahsa ben mizahşörüm.Sen de oturduğun yerden millete laf etmeye devam et üstün birey.Sizinle uğraşamayacağım.
 
@676439 .Spor yapmadığın gayet belli.Sporun faydalarını araştırsan anlarsın.Anca oturduğun yerden bir şeye yönelmiş insanlara laf atmaktan başka bir vasfın yok onu anladım.Sana acıyorum, çevrendekilere (tabii varsa) sabır diliyorum.Ne yazarsan yaz değerli vaktimi senin için harcayamayacağım ayrıca spora ondan dolayı başladım ve en büyük ezik sensin.Burada oturup millete laf yetiştirmeye çalışarak şişmanlamaya devam et.
 
@676439 .Spor yapmadığın gayet belli.Sporun faydalarını araştırsan anlarsın.Anca oturduğun yerden bir şeye yönelmiş insanlara laf atmaktan başka bir vasfın yok onu anladım.Sana acıyorum, çevrendekilere (tabii varsa) sabır diliyorum.Ne yazarsan yaz değerli vaktimi senin için harcayamayacağım ayrıca spora ondan dolayı başladım ve en büyük ezik sensin.Burada oturup millete laf yetiştirmeye çalışarak şişmanlamaya devam et.
Hahahahaha. Sen baya komiksin. Vasfımın ne olduğunu insanların anlaması için profil fotoğrafıma uğraşımla ilgili bir şey koyma ihtiyacı duymuyorum. "Vasfımdan" yararlanmak isteyen insan zaten benimle buradan iletişim kurmaz, gerçek hayatta benimle konuşur, gerekirse LinkedIn profilime bakar, projelerimi inceler. Bu forum benim açımdan insanlarla bilgi akışı sağladığım, teknik açıdan onlara destek olduğum, sorunlarını çözmeye yardımcı olduğum bir yer. Öte yandan sosyal medyadan Tiktok vari, 30 saniyelik motivasyon videolarıyla gaza gelen bir insanın bana acıması pek de kanıma dokunmuyor. Sonuç olarak kişisel hayatım, kariyerim ve bu web sayfası birbirinden ayrı durumda😅

Ek olarak kendimle ilgili en çok hoşuma giden bir diğer şey ise çevremdeki insanların beni sevmesi için, bana değer vermesi için "değişmek" gibi bir çabamın olmaması. Buna rağmen insan ilişkilerim gayet iyi, geçmişte ve şimdiki ikili ilişkilerim için de gerek ben gerek birlikte anı biriktirdiğimiz partnerlerim de minnettar. Ayrıca senin zannettiğin gibi "şişman, obez, kolundan bacağından yağ fışkıran" biri hiç değilim😁 Ha, olsaydım bile sağlık sorunları dışında sırf dış görünüş için bundan memnun olmama gibi bir halim olmazdı.

Bence bahsedilmesi gereken en önemli nokta oturduğu yerde uzun saatler geçiren insanlara yukarıdan bakma durumun. Bu site senin üstten baktığın insanlar tarafından kurulmuş ve kitlesi o tip insanlardan oluşuyor ve sen o kitleye laf ediyorsun. Yarın bir gün bilgisayarınla alakalı bir sorun çıktığında yine buraya yazarsın ve eleştirdiğin insanlar tarafından sorunun çözülür, yine onlara minnet duyarsın🤣

Ayrıca her mesajının sonunda "sizinle uğraşmayacağım, sizinle değerli vaktimi harcamayacağım" yazıp yine de cevap vermen dediklerimizi haklı çıkarır nitelikte. Sizin mesajlarınızı okurken aklımda otomatik olarak şu fotoğraf canlanıyor;
haha.jpg
 
Son düzenleme:
@676439 30 saniyelik motivasyon videolarıyla gaza gelmiyorum. Disiplinim olduğu için bu işe devam ediyorum. Ayrıca bana aklınca laf sokmaya çalışmışsın insanlarla ilişkim için kendimi değiştirmedim, spora başlayarak kim olduğumun farkına vardım. Benim insanlara yukarıdan baktığım yok sizin gibi kendini beğenmiş kişilerle benim sorunum. Asıl ağlayan da sensin boş yere laf atıyorsun, kendini üstün göstermeye çalışıyorsun. Susmadığın için de ben de devam ediyorum. Sana batan ne onu hala anlayabilmiş değilim, insanları spora teşvik ediyorum bundan sana ne yani. Dedikleriniz hakkında gram haklı değilsiniz. Sana ne desem senin fikrin değişmeyecek zaten. Sen sporunu yapma istersen buradaki kitle gibi de ol umurumda değilsin. Birbirimize yardım ettiğimiz yer demişsin birbirimizi kötülediğimiz yer değil burası ben de elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum sen de olmaya çalışıyorsun. Ben yardım etmeye çalışıyorum siz anca bir kusur bulma derdindesiniz kusur bulmaya çalıştıkça daha da düşüyorsunuz haberiniz olsun. Öz güvenin yazımını da öğrenmişsindir umarım 😁
 
Yani bu kadar kısa bir zamanda nasıl bir anda gelişti anlattığın şeyler anlamak zor. Muhtemelen seninle ilişkisi sırasında yapacağını konuşacağını konuşmuştur başka kişilerle. Ben nedense bu duruma üzülemedim çünkü böylesi vurdumduymaz bir insanın hayatından kendisinin çıkıp gitmesi senin açından daha iyi olmuş diye düşünüyorum.

Kaç senelik ilişki sonrasında kötü hissetmen veya ben ile alakalıysa diye düşünmen gayet normal, seven insan yapar bunu çünkü. Her şeyin ilacı zaman derler, zamana bırakmak gerekir. Bence böylesi bir insandan uzaklaşman senin açından hayırlısı olmuş, anlattığın gibiyse uzağından yakınından böylesi bir insanla iletişim kurmanı önermiyorum. Bundan sonrasında olumlu bir ilişkinin devam edeceğini düşünmüyorum. İnsanın kafasında bir yerde bu yaşananlar illaki insanın kafasını kurcalar. Bazen kangren olan kolu kesmek gerekir. Bana göre senin yaşadığın şey de böylesi bir şey.

Ben böylesi zamanlarda hep kendime vakit ayırdım kendimi geliştirmeye odaklandım. Sadece kas bakımından bahsetmiyorum, kitap okumak olur kaliteli filmler izlemek olur ya da sınav senen ise geleceğini inşa etmek için sınavına hazırlanmak. Şunu unutma sen kendini değil de başkasını hayatının merkezine alırsan işin sonunda bulacağın şey kocaman bir nankörlük. Bunlar hayatımızda olan tecrübelerdir, ileride geriye dönüp baktığında hayatına bakış açını değiştirecek şeylerdir. Bunu bir işaret olarak gör ve hayatına, zevklerine, sevdiklerine daha sıkı sıkı sarıl çünkü yaşama enerjimizi bunlara borçluyuz.
 
4 yıllık ilişkim saçma sapan olaylar yüzünden bitmişti ve kız artık beni görmek istemediğini söylüyordu. Telefondan bitmişti, ayrıldığımızda ona defalarca yüz yüze konuşalım telefondan olacak iş değil, biticekse de konuşup halledelim dedim ama beni hiç görmek istemedi. Yolda karşılaştık, konuşmak istemedi ve yaklaşık 24 gün hiç etkileşime girmedikten sonra beni buluşmaya konuşmaya çağırdı. Ayrıldığımız ilk günler benimle konuşmak istememesinin sebebi çok sinirli ve hazır olmadığından dolayı olduğunu belirtti, oturup kahve içtik. Uzun uzun ayrılma sebebimizi konuştuk, olanlardan yanlış ve doğruları tartıştık. Yanına çok büyük kalp kırıklıklarıyla gitmiştim, kararım olumsuz gibiydi. Konuşmamdan hareketlerimden belli oluyordu zaten fakat sinirdendi, belki ikimiz de o an bir çılgınlık yapıp eski günlere geri dönebilirdik diye düşünürken ben kız bana seni bugün bilerek erken çağırdım çünkü senden sonra başkasıyla buluşacağım. Bir çocuk var yazıyordu, bana öyle konuştum, çok tatlı çok iyi davranıyor. Çok iyi anlaşiyoruz, romantik falan filan first date çıkabiliriz bugün diye. Bana başka erkeği anlattı, ismini de söyledi, hatta o an içim cızladı zaten ama kıza belli etmedim.

Belki kıskandırmak için diyor falan diye söylediği şeye cevap bile vermeden konuşmamıza devam ettik ve fazla uzatmadan birbirimize veda edip yolumuza baktık eve gelince dank etti, beynime baktım. Takipleşiyorlar aradan birkaç gün geçtikten sonra o dediği çocukla gördüğünü söyledi arkadaşım ve 10 gün sonra arkadaşımla kafede otururken o geldi, ileriki masaya yeni sevgilisiyle oturdu. 2 gün sonra doğum günüydü ve ben ona doğum günü mesajı atmayı düşünüyorken kafede onu öptü, benim orada olduğumu göre göre ve 2 gün sonra doğum günü geldi. O çocuğu öperken bir aşk şarkısıyla story attı, onunla profil resmi yaptı. Twiterden falan çok aşığım tarzı şeyler paylaştı, birkaç kere daha story attı ve tüm bu olaylar biz ayrıldıktan sonra 35 gün içinde falan gerçekleşti.

İdrak edemedim, anlam veremedim. Yediremedim kendime, kafamdaki soru işaretlerini çözebilmek için yazdım aradım sordum nasıl yani dedim. Aldattın mı beni dedim? Bu kadar kısa sürede nasıl yapabildin dedim ama vicdanı hiç sızlamadan bana ben aşık oldum, onu çok seviyorum. Aşkımı buldum, umarım sen de bulursun böyle birini, o sıradan biri değil. Rahatsız etme artık beni deyip engelledi, hala aklım almıyor. Tüm bu yaşananları daha 2 ay olmadan nasıl biriyle bu kadar hızlı olabiliyor onu da anlamış değilim ve hala onu düşünüyorum, doğal olarak ne kadar nefret etsemde ve en çok korktuğum şey pişman olur da bana geri dönerse ve ben onu unutamadıysam yapmam gerekeni yapamazsam ne olacak eğer affetmezsem ve hala seviyor olursam yine de sıkıntı nasıl çıkılır bu işin içinden?

Maalesef acı çekceksiniz sürekli aklınıza gelecek bundan kurtulmanin bir yolu yok başka bir kıza aşık olma dışında ama zamanla acınız hafifler yine içinize bir şey oturur ama ilk zamanlardakine göre daha az olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı