Eski sisteme Linux önerisi

CachyOS'u da deneyebilirsin aslında, ama yeni tip cihazlarla daha iyi deniyor...

slaxta sanırım program indirme-silme kolaylığı varmış, doğru mu?
Program indirme silme'den kastınız nedir hocam? Debian tabanlı olduğu için programlar çok daha kolay bulunuyor. Onun haricinde terminal ile kuruyorsunuz.

yani gidip
Program indirme silme'den kastınız nedir hocam? Debian tabanlı olduğu için programlar çok daha kolay bulunuyor. Onun haricinde terminal ile kuruyorsunuz.
chrome indirdiğimde ve silmek istediğimde terminalle falan uğraştırmıyormuş, öyle gördüm de

Program indirme Silme'den kastınız nedir hocam? Debian tabanlı olduğu için programlar çok daha kolay bulunuyor. Onun haricinde terminal ile kuruyorsunuz.

Slax'ı indirdim, Rufus ile USB'ye yazıp slax'dosyasının içindeki bootinst.bat dosyasını çalıştırdım, yazdı. USB'yi çıkarıp eski bilgisayara takıp boot menüsünden USB'yi seçtim, ekranda "_" işareti çıkıyor sadece. Başka hiçbir şey olmuyor.

Slax'ı indirdim, Rufus ile USB'ye yazıp slax'dosyasının içindeki bootinst.bat dosyasını çalıştırdım, yazdı. USB'yi çıkarıp eski bilgisayara takıp boot menüsünden USB'yi seçtim, ekranda "_" işareti çıkıyor sadece. Başka hiçbir şey olmuyor.
Rufus yerine Ventoy ile yazmayı deneyin.
Yani gidip Chrome indirdiğimde ve silmek istediğimde terminalle falan uğraştırmıyormuş, öyle gördüm de.
Terminalden kuruyorsunuz Slax'te yazılım mağzası yok maalesef. Çok zor bir şey değil terminalden program kurup kaldırmak hemen alışırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı