Eski sisteme Windows 10 ISO önerisi

Teşekkür ederim hocam indiriyorum hehangi bir sorun yaşamam degilmi stabil çalışır yani çünkü 22H2 cihazda çok agır.
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Normal windows'tan daha performanslı olduğu kesindir. fakat buna rağmen hala performans düşük ise Custom Isolara veya Linux'a geçebilirsiniz. Eğer illa ki güvenemiyorum diyosan Linux geçebilirsin. eski makinelere ilaç gibi gelecektir. Lubuntu 16.04 veya 18.04 kullanabilirsin.

Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Normal Windows'tan daha performanslı olduğu kesindir. Fakat buna rağmen hala performans düşük ise Custom ISO'lara veya Linux'a geçebilirsiniz. Eğer illaki güvenemiyorum diyorsan Linux geçebilirsin. Eski makinelere ilaç gibi gelecektir. Lubuntu 16.04 veya 18.04 kullanabilirsin.

Linux uygulamalar için uyumlu mudur her uygulamayı açar mı?

Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Normal Windows'tan daha performanslı olduğu kesindir. Fakat buna rağmen hala performans düşük ise Custom ISO'lara veya Linux'a geçebilirsiniz. Eğer illaki güvenemiyorum diyorsan Linux geçebilirsin. Eski makinelere ilaç gibi gelecektir. Lubuntu 16.04 veya 18.04 kullanabilirsin.

Hocam bir de attıgınız sürüm güvenilirdir degil mi bir de ek olarak ücretsiz kullanabilecegim virüs programı öneriniz var mıdır cihazı yavaşlatmayacak.

İlk defa kullanıyorsanız biraz öğrenmeniz gerekir Linux'un oyun desteği Windows'a göre daha azdır fakat Linux daha performanslıdır. Linux için derlenen programlar çoktur fakat Windows kadar değil. Windows'taki uygulamaların çoğunu Wine kullanarak Linux'ta çalıştırabilirsiniz. Eğer indirmeyi düşünürseniz "bune yav çok zor kullanılmıyor" düşüncesi aklınıza gelebilir 😁 bundan önce Linux'u biraz öğrenmeyi deneyin, eminim seveceksiniz. Debian tabanlı dağıtımlardan başlamak sizin için en iyisi. Sizin bilgisayarınız için Lubuntu 18.04 öneriyorum. Ubuntu tabanlıdır. Ubuntu da Debian tabanlıdır. Kurulumunu Internet'e baka baka yaparsınız.

Hocam bir de attıgınız sürüm güvenilirdir degil mi bir de ek olarak ücretsiz kullanabilecegim virüs programı öneriniz var mıdır cihazı yavaşlatmayacak.

Attığım sürüm güvenli denedim, size crack antivirüs atardım fakat forum crack i desteklemediği için maalesef atamayacağım. Trial olarak kullanmak veya satın almak isterseniz Malwarebytes (favorim) ve Kaspersky kullanabilirsiniz.

İlk defa kullanıyorsanız biraz öğrenmeniz gerekir Linux'un oyun desteği Windows'a göre daha azdır fakat Linux daha performanslıdır. Linux için derlenen programlar çoktur fakat Windows kadar değil. Windows'taki uygulamaların çoğunu Wine kullanarak Linux'ta çalıştırabilirsiniz. Eğer indirmeyi düşünürseniz "bune yav çok zor kullanılmıyor" düşüncesi aklınıza gelebilir 😁 bundan önce Linux'u biraz öğrenmeyi deneyin, eminim seveceksiniz. Debian tabanlı dağıtımlardan başlamak sizin için en iyisi. Sizin bilgisayarınız için Lubuntu 18.04 öneriyorum. Ubuntu tabanlıdır. Ubuntu da Debian tabanlıdır. Kurulumunu ınternet'e baka baka yaparsınız.

Attığım sürüm güvenli denedim, size crack antivirüs atardım fakat forum crack i desteklemediği için maalesef atamayacağım. Trial olarak kullanmak veya satın almak isterseniz Malwarebytes (favorim) ve Kaspersky kullanabilirsiniz.

Hocam dosya ISO olarak inmemiş ne yapabilirim Rufus görmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı