Eski sistemi geliştirmek mi yoksa sıfırdan mı dizmek daha mantıklı?

• Konuyu başlatan worex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 426

worex

Hectopat
Daha fazla  
Benim daha önce açmış olduğum bir konuda PC'mi geliştirmek için konu açmıştım ama emin olamadım geliştirmekte. Çünkü hemen hemen hepsi değişmesi gerekiyor. Sıfır fiyatlar çok pahalı ama ikinci ellere güvenebilir miyim emim değilim.

Benim daha önce açmış olduğum bir konuda PC'mi geliştirmek için konu açmıştım ama emin olamadım geliştirmekte. Çünkü hemen hemen hepsi değişmesi gerekiyor. Sıfır fiyatlar çok pahalı ama ikinci ellere güvenebilir miyim emim değilim.
Arkadaşım eski sistemimi verirmisin ?

Eskiden kastınız nedir hocam Windows XP de şu an Windows 11'e göre eski Windows 10 da. Sistem satıp sıfır sistem almak benim için daha mantıklı ama yine de daha çok bilgi verirseniz daha iyi olur.

Benim eski sistemim kötüydü ve onu iyileştirmeye çalışmıştım ama anakartı vs her şeyi kötü olduğundan pek bir faydası dokunmamıştı sonra üstüne gidip sıfır bilgisayar aldım eğer sistemin kötüyse hiç uğraşma.

Bence değiştir yeni bir tane diz.

Eski sistemimde H310CH5-M11 anakart, AMD RX 550 4 GB ekran kartı, i5-9400 2.90 GHz işlemci, 500 GB HDD vardı. Vede Kingston marka bir 8 GB RAM'im vardı ama şu an evde olmadığım için tam bilgisini hatırlayamıyorum ve Power Supply kasayı açtığımda üstü kapatılmıştı ve diğer kapağı açtığımda bilgileri gözükmüyordu. COVID başlangıcında hazır kasa olarak almıştım Casper Excalibur E600 idi.

Eski sistemimde H310CH5-M11 anakart, AMD RX 550 4 GB ekran kartı, i5-9400 2.90 GHz işlemci, 500 GB HDD vardı. Vede Kingston marka bir 8 GB RAM'im vardı ama şu an evde olmadığım için tam bilgisini hatırlayamıyorum ve Power Supply kasayı açtığımda üstü kapatılmıştı ve diğer kapağı açtığımda bilgileri gözükmüyordu. COVID başlangıcında hazır kasa olarak almıştım Casper Excalibur E600 idi.

Satılıp para eklenip güncel sistem alınır hocam.

Fiyatı neye göre belli oluyor? (cahillik:'D)

Fiyatı neye göre belli oluyor firmanın satış fiyatı + ülkemizin vergisi. Ondan bahsetmiyorsanız arkadaşınız ne kadar bütçe ayarlayacakmış ve şu anki sistemin tam halini söyleyebilirseniz @He stole my money hocam öneri yapabilir.

Fiyatı neye göre belli oluyor firmanın satış fiyatı + ülkemizin vergisi. Ondan bahsetmiyorsanız arkadaşınız ne kadar bütçe ayarlayacakmış ve şu anki sistemin tam halini söyleyebilirseniz @He stole my money hocam öneri yapabilir.

Power Supply dışındakileri öğrenip söyleyebilirim eve geçtiğimde ama Power'ın kaç watt hangi model bilmiyorum kasayı açmama rağmen üstü kapalı olduğu için gözükmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı