Eski sistemleriniz ve size yaşattığı tecrübeler

İlk PC'im Casper marka bir laptoptu. Çoğunlukla Wolfteam oynardım. Termal macun yenilemesi hiç bilmediğim için yapmamış yaptırmamıştım. 5 yıl boyunca oynayınca işlemci bayağı ısınmış olacak ki laptop kapanmış bir daha açılmamıştı. Arkasını çevirdim ve bembeyaz olan laptopun ortasına meteor düşmüş gibi siyah çember şeklinde yanık keşfetmiştim. Tecrübemdir.

Nvidia Geforce GT730 2GB ekran kartı ve adını bile bilmediğim işlemci ile 6 sene, intel pentium 3260 modeliyle de 5 sene, toplam 11 yıl boyunca 20-30 fps ile kactane oyun bitirdim. Sene başında aldığım sistem ise imza da bulunan sistem. Teker teker topladım. Sistemi toplamadan önce ps4 aldım ve 10 efsane oyunu aldım.

Eskiden oyun indirmeden önce sistem gereksinimlerine bakıyordum. Şimdi ise öyle bir sorunum yok çok şükür.

Tecrübe olarak da onu daha iyi hale getirmem için beni zorladığı araştırma. Donanım değiştirmemek için yazılım ararsın, onu ararken başka bir şeyle karşılaşırsın, bu da böyle gider gider dağ gibi bilgi oluşturur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı