Eski tablet nasıl değerlendirilir?

OSASTHEMAN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim eski bir tabletim var Samsung Galaxy Tab4. aklımdaki fikir bir koseye koyup saat seklınde kullanmak. Ve bunun yanında ekranda sureklı bir sekılde vıdeo oynatmak, alarm kurmak falan. Fakat uygun bir uygulama bulmakta zorlanıyorum, bunun en büyük sebebi Android sürümü 4 olması. Sizin bildiginiz böyle bir uygulama var mı acaba?

Merhaba. Benim eski bir tabletim var Samsung Galaxy Tab4. aklımdaki fikir bir koseye koyup saat seklınde kullanmak. Ve bunun yanında ekranda sureklı bir sekılde vıdeo oynatmak, alarm kurmak falan. Fakat uygun bir uygulama bulmakta zorlanıyorum, bunun en büyük sebebi Android sürümü 4 olması. Sizin bildiginiz böyle bir uygulama var mı

Kanka elektrik faturası çok gelebilir aynı tablet bende de vardı bir işe yaramıyor şu an video bile açmıyor.

Merhaba. Benim eski bir tabletim var Samsung Galaxy Tab4. aklımdaki fikir bir koseye koyup saat seklınde kullanmak. Ve bunun yanında ekranda sureklı bir sekılde vıdeo oynatmak, alarm kurmak falan. Fakat uygun bir uygulama bulmakta zorlanıyorum, bunun en büyük sebebi Android sürümü 4 olması. Sizin bildiginiz böyle bir uygulama var mı acaba?

Tab-4 tabletlerde 5.1.1 oluyordu sanki hocam. Bir kontrol eder misiniz?

Tab-4 tabletlerde 5.1.1 oluyordu sanki hocam. Bir kontrol eder misiniz?
yok olmuyor

Bu tarz eski tabletlerin çeşitli ROM'larla Android sürümü yükseltiliyor onu araştır. Android 4.0 ile hiçbir şey yapılmaz.

Custom ROM yok. Cok araştırdım sadece görünüş giydirilimiş Android 4 var.

Bu tarz eski tabletlerin çeşitli ROM'larla Android sürümü yükseltiliyor onu araştır. Android 4.0 ile hiçbir şey yapılmaz.

Peki elımde bir de Tab3 var ona Custom ROM atıp sürüm yükseltebilirim. Sonra ne yapabilirim bilgin var mı?

Son düzenleme:
Yok olmuyor.

Peki elımde bir de Tab3 var ona Custom ROM atıp sürüm yükseltebilirim. Sonra ne yapabilirim bilgin var mı?

Samsung Galaxy Tab 4 SM-T230 tabletiniz değil mi ona göre ardımcı olurum.​

Yok olmuyor.

Eğer tabletin üste yazdığımsa umudun yok gibi başkaları da bulmaya çalışmış bulamamışlar senin istediğin gibi sürüm yükselten türden ama başka modelse senin tabletin bakabiliriz.
Modeli falan hepsini belirtirsen iyi olur tabii bu yazdığımdan başkaysa.

Son düzenleme:
Yok olmuyor

Hocam tam olarak tabletinizin modelini söyler misiniz? 3 tane ana Tab-4 modeli var ve onların da içinde modeller var.

Hocam tam olarak tabletinizin modelini söyler misiniz? 3 tane ana Tab-4 modeli var ve onların da içinde modeller var.

Eğer tabletin üste yazdığımsa umudun yok gibi başkaları da bulmaya çalışmış bulamamışlar senin istediğin gibi sürüm yükselten türden ama başka modelse senin tabletin bakabiliriz.
Modeli falan hepsini belirtirsen iyi olur tabii bu yazdığımdan başkaysa.

Sm T230 olandan işlemcisinden dolayı Custom ROM yazılamıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı