S25 FE şarjı hızlı bitiyor ve ısınıyor

Nocates

Decapat
Daha fazla  
2 gün önce Vatan'dan 0 S25FE aldım şarjı çok hızlı bitiyor ve çabuk ısınıyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz bakımı adlı yere girdiğinizde açılan sekmede en üstte " kullanım özellikleri öğreniyor" adlı ibareyi göreceksiniz. Üstteki hocamın dediği gibi sistem size göre şekilleniyor. Bu 7-14 gün civarında sürer genelde...

Cihaz bakımı adlı yere girdiğinizde açılan sekmede en üstte " kullanım özellikleri öğreniyor" adlı ibareyi göreceksiniz. Üstteki hocamın dediği gibi sistem size göre şekilleniyor. Bu 7-14 gün civarında sürer genelde...
dediğiniz gibi bir ibare yok hocam ama umarım dediğiniz gibidir

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251220_103041_Device care.jpg
    Screenshot_20251220_103041_Device care.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 18
Dediğiniz gibi bir ibare yok hocam ama umarım dediğiniz gibidir

İlginç sizde nasıl oldu bilmiyorum ama erken bitmiş gibi görünüyor. Yine hızlı azalıyor ise batarya optimizasyonu hala devam ediyor olabilir.

2 gün önce Vatan'dan 0 S25FE aldım şarjı çok hızlı bitiyor ve çabuk ısınıyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Ayarlar-yazılım güncelleştirmesi bölümünden son güncellemeyi yapıp cihazı fabrika ayarlarına alın. Tekrardan kurulum yapın ve bu sefer yedeklerinizi yüklemeden yeni cihaz olarak kurun cihazı. S25 FE ve S25 Ultra cihazımda bu şekilde bu sorunu çözmüştüm. Ayrıca tüm kurulumu bitirip uygulamalarınızı yükledikten sonra ayarlar-cihaz bakımı bölümünden performans profilini düşük profil olarak ayarlayın. Merak etmeyin performans düşmüyor ama ısınma anlamında yararı oluyor cihaza. Ayrıca sonrasında da en az 1 ay cihazı kullanın, yapay zeka ve telefon yazılımı kullanım alışkanlıklarınızı öğreniyor ve yazılım daha stabil hale geliyor. Isınma ve şarj sorununuz biter bu şekilde yaparsanız.

Ayarlar-yazılım güncelleştirmesi bölümünden son güncellemeyi yapıp cihazı fabrika ayarlarına alın. Tekrardan kurulum yapın ve bu sefer yedeklerinizi yüklemeden yeni cihaz olarak kurun cihazı. S25 FE ve S25 Ultra cihazımda bu şekilde bu sorunu çözmüştüm. Ayrıca tüm kurulumu bitirip uygulamalarınızı yükledikten sonra ayarlar-cihaz bakımı bölümünden performans profilini düşük profil olarak ayarlayın. Merak etmeyin performans düşmüyor ama ısınma anlamında yararı oluyor cihaza. Ayrıca sonrasında da en az 1 ay cihazı kullanın, yapay zeka ve telefon yazılımı kullanım alışkanlıklarınızı öğreniyor ve yazılım daha stabil hale geliyor. Isınma ve şarj sorununuz biter bu şekilde yaparsanız.
Hocam ben ilk kurulumda da yedek almamıştım zaten kurduktan sonra eski verileri aktarmıştım dediğiniz işlem çok uğraştırır yapmamı kesin önerir misiniz zamanla geçmez mi yaşadığım sorun

Hocam ben ilk kurulumda da yedek almamıştım zaten kurduktan sonra eski verileri aktarmıştım dediğiniz işlem çok uğraştırır yapmamı kesin önerir misiniz zamanla geçmez mi yaşadığım sorun.

S24 FE cihazımdan S25 FE cihazıma yedeksiz geçtim sorun olmadı. Ondan önce A55 cihazımdan S24 FE cihazıma yedek yükleyerek geçmiştim bir sürü saçma sapan sorun çıkmıştı. Iısınma, yavaşlama vb. tavsiyem sıfırdan yapın. Bir de dediğim gibi en az 1 ay kullanın telefonu yazılım telefona otursun optimize olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı