Eski Technopat Sosyal Kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Estağfurullah efendim Türkçe öğretmeni olmayı hedefliyorum şu an da zaten bu bölümü okuyorum. Böyle olmasına rağmen bilgisayarı bizim bölümde bir tek bu kadar ben biliyorum.

Yıllarca İngilizce konuştum, doğru Türkçe kullanamadığım için ceza yiyorum durmadan. Biraz kurallar ağır geliyor.

Yıllarca ingilizce konuştum, doğru türkçe kullanamadığım için ceza yiyorum durmadan. Biraz kurallar ağır geliyor.

Sizin gibi bu tür bahanelerin ardına sığınan çok kişi var. Cümleye büyük harfle başlamamışsınız. Cümleyi nokta ile bitirmemişsiniz. Oysa ki İngilizce'de de geçerli bu kurallar.

Kural 28 tarafımca eklenmiştir.

Güzel olmuş. 600 yıl sonra sistem toplayacağım diyen arkadaşlar azalmış bari olur. Hem 1 ay veya daha uzun süre sonra alınacak sisteme tavsiye yapmak kadar saçma bir durum yok. Dolar yükselir, yeni donanımlar çıkar, Japonya'da yine tsunami olur HDD fiyatları 3'e katlanır vs...

2 yıl sonra alacağı sistem için tavsiye isteyen gördüm...

Başkasının mesajını düzenleme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz?

Kusura bakmayın yanlış anladınız.

Forum Kuralları İnceleme.. | Technopat Sosyal

Forum kurallarını baştan sona inceledim ve kendimce değerlendirdim. Bunun için bir konu açtım. Forum kurallarını yazarken yapmış olduğunuz bir eksik harf gözüme çarptı, onu belirttim düzeltilmesi için yazımın sonlarına doğru.

Yorum yazan bir arkadaş herkes hata yapabilir düzeltme seçeneği bunun için var dedi. Bende bu cümleden başkasının yaptığı hatayı görüp düzeltilebileceğini sandım.

Forumda Moderatör, Süper-Mega Moderatör ve Yöneticilik gibi yetki verilmediği sürece mesaj düzenleyemezsiniz.

Bu aradığım cevaplardan biriydi. Bilginiz için Teşekkürler...

Son_goku sayesinde yan yana iki nokta ( .. ) alışkanlığımdan kurtuldum.

Kural 29 eklendi. Bundan sonra "acil" kelimesi kullananlara tolerans gösterilmeyecektir. Acil kelimesini bencil insanlar kullanmaktadırlar ve Technopat'ta bencil insanlara yer yoktur!

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…