Eski Technopat...

Forumun başka platformlarda eleştirildiğini görürdük. Bu en can sıkıcı kısmıydı. Burada bilgi ve üye göçü olmadığına seviniyorum. En azından çoğu soruya cevap verebilecek üyeler hala burayı takip edebiliyor.

Bazen eski konulara bakmak iyi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala aktif olmanızı neye bağlıyorsunuz :D Eski Technopat saçma konular ile dolu muydu? Bilemem. Ancak şuan mevcut olan kitleden daha kaliteli bir kitleye sahip olduğunu bilirim.
Kitle her zaman aynıydı, sadece siz farkında değilsiniz.

Zamanında ben de farkında değildim ki böyle bir konu açmışım.

Siz forumu o an beğendiniz ki üye oldunuz, aktif olmaya başladınız. Daha sonrasında elbet ki ortam değişiyor ve adapte olamıyorsunuz. Sürekli olarak Technopat gitgide kötüleşiyor vs. denmesinin sebebi de bu.

Halbuki her şey aynı, değişen sadece insanlar.

Aktif olmamı ise yaşamama bağlıyorum. Buraya arada girip bakmamam için bir sebep yok. Çok da aktif sayılmam zaten, arada girip bakıyorum.

Kitle her zaman aynıydı, sadece siz farkında değilsiniz.

Zamanında ben de farkında değildim ki böyle bir konu açmışım.

Siz forumu o an beğendiniz ki üye oldunuz, aktif olmaya başladınız. Daha sonrasında elbet ki ortam değişiyor ve adapte olamıyorsunuz. Sürekli olarak Technopat gitgide kötüleşiyor vs. denmesinin sebebi de bu.

Halbuki her şey aynı, değişen sadece insanlar.
Bu durum kesinlikle doğru. Her zaman aynı.

2010’larda yaşarken de insanlar 2000’leri özlüyordu. Bu zincirleme olarak devam ediyor. Nostalji hissi her zaman yaşıyor.

Arkadaşlar dolar ne güzel 1.17'ydi diyen insan da var, ne güzel 3.50'ydi diyen de. Hani yaşadığımız döneme bağlı biraz bu algımız. Heyecanla sistem aldığınız anın verdiği haz ve almadan önce yaptığınız muhabbet tabii ki kafanızda bambaşka canlıdır.

Dergiler, internet siteleri, YouTube kanalları hatta insanlar için "Şu dönem süperdi" dersiniz zira o dönem sizin için hafızada güzel bir dönemdir. Tekrar zevk aldığınız dönemler olur, kimi insan hep ufak ufak takılır, bıkmaz; kimi insan suyunu çıkartıp bıkar, başka şeylere yönelir dönem dönem.

Bu yüzden gelen de buyursun, giden de, arada tekrar gelen de tekrar gelsin, ortak hobimiz, zevkimiz bunlar.

Her dönemin kendine has güzellikleri ve anıları vardır. İnsanlar değişir ki değişiyor da. Bu platform kurulduğunda liseye giden bir kişi, şu an mezun olmuş, belki de iş güç derken çoluğa çocuğa karışmıştır. Bu nedenle insanlar ve topluluklar değişir, değişmelidir de.

Bunun geldiği güzel olmuş.

Sana, kendi isteğin ile ban atmıştık sanki? :D Hoşgeldin tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı